9.1.2016

Pakkaspäivien täydellinen takki

Hei vaan kaikki!

Olipas ihanan kevyt lasku työputkeen, kun keskellä viikkoa oli ylimääräinen vapaapäivä. Ei sillä, oon kyllä silti ollut joka päivä töiden jälkeen aivan poikki. :D Mut eiköhän siihen työrytmiin pian taas totu!

Mulla on ollut koko viikon epämääräinen lihasjumi oikeassa yläselässä, mikä sitten on säteillyt voimakkaana kaulaan ja koko oikeaan käteen, joka on välillä myös puutunut. Joten kipulääkkeillä ja Voltarenin voimalla ollaan menty sitten koko viikko, mut onneks kipu nyt alkaa helpottamaan. Ehkä huomenna vihdoin uskaltaisi myös salille ja jumppaan?

Pakkaspäivät ovat koetelleet varmasti ite kutakin, ja mekin kaivoimme ne paksuimmat talvitakit komeron perukoilta. Ostin tämän Cubuksen takkini vuosi sitten alennuksesta, ja tämä on kyllä ollut yksi parhaita ostoksiani viime aikoina.Takki on niin lämmin, ettei sen alle tarvitse kuin yhden tai kaksi pitkähihaista, ei edes silloin, kun mittari täällä Jyväskylässä näytti -30°C. Villapaidat ovat siis toistaiseksi pysyneet vielä vaatekaapissa. :)Talven tuiskeissa huppu on kyllä aivan must! Tuo hupun karvareunus on muuten irroitettava, mutta itse olen tykästynyt siihen ja se on saanut jäädä takin koristeeksi. Tommin ensireaktio takin nähdessään oli, että "sä näytät ihan venäläiseltä". :D No hei, ehkä venäläiset vaan tietää, kuinka talvipakkaseen kuuluu varautua!Pakkaspäivistä ollaan tietenkin otettu kaikki irti, ja parvekkeella tuulettuivat vuorotellen niin päiväpeitot, sohvatyynyt kuin vierastäkitkin, sekä tietenkin myös oma peittomme ja kaikki taloudesta löytyvät tyynyt. Tuossa parhaillaan on juuri pakastimensulatus kesken. Onkos muilla tehty näitä toimenpiteitä? :)

Ihme ja kumma mun pyörän lukko on muuten pysynyt sulana koko pakkaskelien ajan! :D

Leppoisaa lauantaita!

4 kommenttia:

 1. Voi miten kiva takki! Mä olen huomannut, että nättien talvitakkien löytäminen on lähes mahdotonta. Siksi Suomessa ollessani hyödynnän kerrospukeutumista ja pistän sitten päälle (suht)lämpimän villakangastakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sen täydellisen talvitakin löytäminen on kyllä aina yhtä vaikeaa, ihan niinkuin niiden täydellisten talvikenkienkin!

   Poista
 2. Heiii arvaappa, kun kävit Stoorissa kommentoimassa noista Klippoteket-tuotteista.. Kävin eilen Jykylän Sokkarille ja hyllyyn oli ilmestynyt Klippoteketin Argan Oil shampoo ja tehohoito!

  Nappasin ne kainaloon ja kipitin onnellisena kassalle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vitsit, hyvä tietää! Pitääpä itsekin käydä äkkiä haalimassa muutama purnukka! :D Kiitos vinkistä!

   Poista