24.12.2016

Rauhallista joulua!

... ja terveiset Kölnistä! Tänä vuonna vietän joulua saksalaisittain, syön pretzeleitä ja juon glühweiniä. Jätin Tommin kotiin kissavahdiksi ja tulimme äitini kanssa tänne moikkaamaan Saksassa asuvaa siskoani.
Yksi reissun kohokohdista ovat tietenkin olleet lukemattomat joulutorit, joita löytyy käytännössä joka aukiolta, ja jotka ovat joka paikassa hieman erilaiset. Teeman mukaisesti olemme tietenkin maistelleet hehkuviiniä sekä napsineet eri kojuista mitä mielikuvituksellisimpia suolaisia ja makeita herkkuja.Tähän mennessä olemme ehtineet tehdä myös päiväretken Bonniin, joka oli kyllä aivan upea! Suosittelen ehdottomasti, mikäli Kölniin päin on joskus suunta!
Suunnitelmissa on lähteä käymään myös Alankomaiden puolella Maastrichtissa, sekä mahdollisesti Luxemburgissa. Vähän tosin jännittää, onko näin joulupäivinä siellä mikään paikka auki. :DIhanaa joulua kaikille! Syökää ja juokaa hyvin, ja nauttikaa rakkaidenne seurasta!


Ps. mikäli kiinnostaa seurata mua ja meidän matkaa jotakuinkin reaaliajassa, kannattaa seurata mua instassa: avekatriina

1 kommentti:

  1. Oli varmasti tosi erilainen joulu viettää ihan eri maassakin! :) Näyttää tosi kauniilta, upeita toreja! Meillä meni joulu tosi perinteisesti, rauhallisesti perheen parissa. Nyt vaan sitten töppöstä toisen eteen ja totuttelemaan vuoteen 2017! :D

    VastaaPoista