18.4.2015

Inspiroivat tuhkimot

Tässä tulee lauantai-illan ohjelmasuosittelu!

Olen viime syksystä asti seurannut Yle Areenan kautta Tuhkimotarinoita. Kyseinen sarja näkyy myös Ylen kanavilla, muistaakseni TV2:lla keskiviikkoisin ja torstaisin. Nämä jaksot on käsittääkseni esitetty ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten, mutta jostain syystä ne ovat silloin menneet multa ihan ohi.

Nyt olen kuitenkin katsonut lähes kaikki jaksot Areenasta, ja pakko sanoa, että enpä ole yhtä inspiroivaa viihdettä nähnyt pitkään aikaan!

Kyseisessä sarjassa stylisti Outi Broux auttaa elämässä tavalla tai toisella kolhiintuneita naisia löytämään tyylinsä ja saamaan itsevarmuutta. Ohessa tietenkin laitetaan uusiksi hiukset, vaatekaappi sekä yleinen elämänasenne.

Sarjan naiset kertovat rohkeasti ja avoimesti tarinansa. Yksi on ollut alkoholisti, toinen hyväksikäytetty ja kolmas syntymästään asti vammautunut. Näiden "tuhkimoiden" tarinat ovat liikuttavia ja koskettavia, ja saavat omat ongelmat tuntumaan melkoisen pieniltä. Heidän mukanaan on helppo nauraa, ja ehkä vähän itkeäkin. Paras hetki on tietenkin nähdä heidän leveä hymynsä ja nauravat silmät, kun he jakson lopussa ovat löytäneet itsevarmuutensa ja niin sanotusti puhjenneet kukkaan.

Nämä tarinat myös saavat arvostamaan kaikkea sitä, mitä elämässä on. Koskaan ei tiedä, milloin asiat voivatkin olla toisin.

Jokainen nainen ansaitsisi oman hemmotteluviikon tai vaikka edes vain päivän, mutta onneksi voimme ammentaa inspiraatiota näistä rohkeista naisista!

Tämä on sitä oikeanlaista ja aitoa realitya!Ave 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti