12.4.2015

Kolme kivaa asiaa

Eilen oli vaihteeksi yksi niistä päivistä, kun päätä särki koko päivän, eivätkä lääkkeet, nokoset tai Tommin hieronnat auttaneet, joten ihanan aurinkoinen päivä meni kokonaan hukkaan. Lievästi sanottuna ketutti, eritoten joutuessani jättämään väliin kaverini tuparit, joita olin odottanut koko viikon.

Näitä päänsärkyjä mulla on ollut silloin tällöin jo muutaman vuoden ajan, eritoten viime syksynä, jolloin ensihoitona päivitin silmälasit, hankin öisen narskuttamisen minimoimiseksi hammastuet sekä päivitin e-pillerit kevyempään merkkiin, mutta päänsäryt ovat edelleen jatkuneet. Tällä hetkellä odotan aikaa fysioterapeutille niska- ja hartiajumppaan. Migreeniä mulla ei kuitenkaan ole koskaan diagnosoitu, eikä se ihan sellaista särkyä ole muutenkaan (vaikka toisinaan läheltä kyllä liippaa).

Koska eilen oli siis suoraan sanottuna paska päivä, päätin kuitenkin kääntää mielialan positiivisemmaksi ja listata kolme ihanaa asiaa, jotka tapahtuivat eilen.

1. Valmiiksi tehty aamupala, kun itse on liian väsynyt edes noustakseen sängystä ylös.2. Ihana mies, joka yllättää kukilla kotiintullessaan! <3


3. Oma hemmotteluhetki, jota en ole jaksanut/ehtinyt tehdä viikkoihin. Vartalokuorinnan, hiusnaamion ja kasvonaamion jälkeen olo on ihanan aah!Tänään meille tulee vieraita erittäin kaukaa, mutta tästä enemmän seuraavassa postauksessa!

2 kommenttia: