17.4.2015

Lumene-kauneustapahtuma ja muita kuulumisia

Tähän viikkoon on mahtunut yllättävän paljon hulinaa, joten ajattelin tiivistää ne kerralla yhteen tekstiin. Tässä siis meikäläisen noin viikon uutiset.

Tiistaina Jyväskylän yliopisto-opiskelijoille järjestettiin liikunnallinen JYY-puntti, johon sisältyi mm. kehonhuoltotunteja, ravitsemusluentoja sekä kuntosaliopastusta. Itse kävin testaamassa lihasvoimani sekä rasvaprosenttini. Sain onnekseni huomata, ettei kaikki liikunta ole mennyt aivan hukkaan, sillä sain suoritettua kolme lihaskuntotestiä neljästä hyvin, jopa erinomaisin tuloksin! Kyseisissä testeissä siis nostettiin käsipainoja, kyykättiin, tehtiin istumaannousuja sekä punnerrettiin. Ainoastaan viimeisin tulos jäi kehnoksi, mutta tiedänpähän nyt, missä on parantamisen varaa!

Kuntotestin jälkeen kävin mittauttamassa rasvaprosenttini. Odotin tuloksia hieman kauhunsekaisin tunnelmin, sillä edellisen kerran muutama vuosi sitten kauneus- ja terveysmessuilla kyseinen testi näytti 30 % ja risat. Mutta yllätys olikin suuri, kun testi näytti 21,4 %! Eli ilmeisesti teen ainakin jotain oikein!

Tällä viikolla olen myös edesauttanut omaa työnhakuani, sillä olen pian valmistumassa ja Molin sivut käyvät kuumana! Keskiviikkona yliopistolla järjestettiin kielten lukijoille suunnattu työelämäluento, jossa yliopiston entiset kasvatit tulivat kertomaan alumnitarinansa sekä antamaan vinkkejä työnhakuun.

Eilen puolestaan kävin yliopiston TE-palveluiden järjestämässä UraOsumia-tapahtumassa, jonne saapui edustajia useista vuokratyöfirmoista. Matkaan tarttui monta käyntikorttia sekä paljon vinkkejä! Sainpahan myös kutsun uraohjaukseen! Nyt olen taas hieman astetta positiivisemmalla mielellä. :)

Eilen saimme myös vieraita. Eikö olekin ihanaa, kun joku tulee kylään ja juodaan kahvit! Tai sitten vain alan jo pikkuhiljaa mummoutua...


Kahvia ja pullaa!
Edellisessä postauksessa mainostamani päivävoidepurtiloni lähenevät loppuaan, joten kun sain sähköpostiini Lumenen uutiskirjeen ja näin mainoksen Anttilassa järjestettävästä Lumene-tapahtumasta, hypähdin innosta! Kyseinen tapahtuma jatkuu tämän viikonlopun, ja tänään perjantaina sekä huomenna lauantaina paikalla on myös Lumene-asiantuntija helpottamassa oikeiden tuotteiden valintaa. Kannattaa tarkistaa oman Anttilan aikataulut täältä.

Tietysti nohevana tyttönä painelin suoraan hänen puheilleen, jotta löytäisin itselleni sopivan päivä- ja yövoiteen. Ihoni lienee tyypillinen sekaiho: hieman rasvoittuvampi T-alue, mutta varsinkin talvella kuivuvat posket. Tässä lopputulos:Lumene-konsulentti suositteli tätä sekä päivä- että yövoiteeksi, sillä varsinkin kesän lähestyessä iho vaatii ohuemman voiteen. Tämä on geelivoide, joten se ei myöskään jää tahmaiseksi iholle vaan toimii erittäin hyvin myös meikin alla. Sainpa kaupan päälle vielä muutaman testerin tulevista uutuussarjoista!

Kun kauneustapahtumaan vielä yhdistyi osta 3, maksa 2 -tarjous, niin matkaan tarttui vielä tämä pirtsakka trio.Kyllä nyt kelepaa!

Sain myös graduohjaajaltani viimeiset kommentit graduni analyysiosioon, joten siinäpä sitä onkin sitten tekemistä viikonlopulle. Mutta onneksi viimeisiä viedään!


Ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille! 

Ave

2 kommenttia:

  1. Nuo Lumenen Vitamin C voiteet on ollut kyllä ihan hyviä :) Itsekin olen käyttänyt noita jonkin verran. Raikkaita ja kevyitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo innolla kyllä odotan, että pääsen tutustumaan kyseiseen sarjaan enemmän! :) Ootko kokeillut sarjan seerumeja?

      Poista