22.5.2015

Euroviisujen TOP-10

Olipahan taas kutkuttava semifinaali eilen illalla, ja valitettavasti jälleen moni suosikkini jäi finaalin ulkopuolelle. Ei voi mitään. Nyt kun Euroviisujen finaalikokoonpano on joka tapauksessa selvillä, tässäpä huomista jännittäessä minun henkilökohtainen viisubiisien TOP-10:

1. AUSTRALIA

Tää ehdottomasti voittoon! Jokerimaa ja 60-vuotisjuhlavuoden kunniavieras on aivan ihana tuulahdus – maapallon toiselta puolelta! Tulee lievät Bruno Mars -vibat ja biisi on varma kesähitti. Missäs mahdetaan pitää ensi vuoden viisut, jos tämä vie voiton?
2. VIRO

Oih, ihana kotimaani palasi parin kömmähdysvuoden jälkeen taas suosikikseni! Mitä enemmän tätä kuuntelen, sitä enemmän biisistä pidän. Tommikin lienee huomannut saman tässä kuluneen kevään aikana... Huomasittekos, kuinka duo osoitti tukensa myös Suomen pojille pressitilaisuudessa heiluttelemalla Suomen lippua?


Kuva on peräisin Iltasanomien nettisivuilta.


3. RUOTSI

Oli biisi tai esitys sitten ilmiselvä plagiointi tai ei, niin onhan tää nyt hemmetin tarttuva tulevan kesän diskohitti! Wee aaare the heeeroooeees!
4. BELGIA

Persoonallinen biisi ja persoonallinen ääni. Tykkään eritoten biisin parapapa-kohdasta. Ja esityskin on ihanan simppeli ja geometrinen!
5. ITALIA

Mitkä miehet! Mikä mahtipontinen balladi! Ja propsit videon leffateemasta! Odotan innolla, millaisen show'n pojat ovat keksineet huomiseen finaalilähetykseen.
6. KYPROS

Söpö poika ja sydäntäsärkevä sanoitus. En aluksi oikein lämmennyt tälle biisille, mutta mitä enemmän tätä kuuntelen sitä enemmän tästä pidän. Eilisessä semifinaalissa meinasi ihan tulla itku tätä kuunnellessa. Onneksi pääsi jatkoon!7. NORJA

Hieno duo, hieno balladi, ja eritoten hieno video! Ja mikä nainen! Mulla on pieni girlcrush Debrah Scarlettiin, joka näyttää viikinkijumalattarelta punaisine hiuksineen ja tummine huulineen!8. LATVIA

Jännän erilainen, ja juuri siksi niin kiinnostava biisi. Ei samanlaista tasapaksua höttöä kuin muut, vaan etninen ja kiehtova esitys. Tiesittekö muuten, että laulaja on latvialais-venäläis-burkinafasolainen?
9. ISO-BRITANNIA

Svengaa kuin hirvi! Toivon, ettei huomista esitystä vedetä överiksi vuoden 2007 tyyliin. Biisi on ainakin erittäin menevä!10. MONTENEGRO

Aaah, ihanat Balkanin soittimet ja melankoliset melodiat! Näihin en kyllästy ikinä!
Ja lopuksi vielä bonuksena viime vuoden ehdoton suosikkini, toiseksi kisassa tullut Alankomaat! ♥


Iiiik! Viisukuume sen kuin nousee! Miltä teidän top-10 näyttää?

Ave

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti