19.5.2015

Euroviisut!

Vihdoinkin! Yksi vuoden kohokohdista on vihdoin käsillä. Nimittäin EUROVIISUT!

Jokainen, joka minut tuntee, tietää varmasti viisuhulluuteni. Olenhan seurannut viisuja aivan pienestä pitäen, ja erittäin aktiivisesti suurinpiirtein lukiovuosista lähtien.


Ready, set, euroviisut!
Minullehan ei esimerkiksi tulisi kuuloonkaan katsoa viisulähetyksiä "sokkona" tuntematta artisteja ja heidän viisukappaleitaan, vaan odotan joka vuosi alkukevättä kuin kuuta nousevaa, jolloin maat alkavat lyödä edustuskappaleensa lukkoon.

Ja näitä biisejä sitten kuunnellaan koko kevät, kunnes vihdoin koittaa koko vuoden odotettu toukokuu ja itse show! Aaah! (Mun Euroviisu-soittolista muuten löytyy Spotifysta!)

Unelmanani on tietenkin sitten oikeasti aikuisena mennä joka vuosi paikan päälle katsomaan tätä spektaakkelia, mutta ensin pitänee löytää työpaikka... Viisutunnelmaan muuten pääsee aloittelevakin viisuilija kätevästi esim. Euroviisaat-sarjan myötä, joka löytyy myös Yle Areenasta. Siinä ruoditaan ja arvostellaan kukin esitys neljässä tunnin jaksoissa, jotta urakka ei käy kerralla liian raskaaksi. Vielä ehdit tsekata biisit ennen lauantain finaalia!Meillä on opiskelijatyttöjen kesken ollut myös jo vuosien ajan perinteenä kokoontua porukalla katsomaan finaalilähetys ja samalla pisteyttää kukin biisi viisuasteikolla 1-12, jonka jälkeen lasketaan pisteet yhteen ja katsotaan, kuka on meidän studion voittaja. Monena vuonna meidän voittajat ovat osuneet aika lailla yksiin itse oikeiden voittajien kanssa. Kun tähän yhdistetään vielä herkulliset naposteltavat, ehkä pari lasia viiniä sekä tietenkin loistava seura, on onnistunut ilta taattu!

Tänä vuonna poikkeuksellisesti pidämme tämän viisustudion jo tänään ensimmäisen semifinaalilähetyksen iltana, sillä itse finaali osoittautui esteelliseksi lähes kaikille. Ja onhan sentään jännä seurata, pääseekö Suomi tänä vuonna finaaliin! En itse asiassa ole oikeastaan ikinä kannustanut Suomea (lähinnä biisien surkean tason vuoksi), mutta nyt kyllä jänskättää kuinka Pertti Kurikan poikien käy!

Joten tästä tää lähtee, viisuhulluus taas huipussaan!

Ave


Kuva löytyi googlella.
Ps. Pakko vielä mainita, että eilen katsottu Mad Max: Fury Road oli USKOMATON! Huhhuh mitä täpinää alusta loppuun! Jos siis on kyseisen genren fani, niin todellakin suosittelen!

Pps. Toinen huomautus. Jos satutte syömään Jyväskylän Revolutionissa, niin kannattaa ehdottomasti tilata Chicken mozzarella di Bufala. Aijjai miten hyvvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti