27.5.2015

Huulipunavallankumous & OOTD

No niin, eilen sitten päätin innostua uuden värityskirjani värittämisestä niin, että loppuillan vasenta kättä jomotti ja olin ihan varma, että kohta tulee jännetuppitulehdus. Ei onneksi tullut, mutta päätin tänään ottaa tuon värittämisen kanssa hieman rauhallisemmin, lihakset kun ne kädenkin saavat liikkumaan, ja jokaisen lihasharjoittelun kanssa pitää aloittaa varovasti. Ettei tule sitten niitä tulehduksia.


Ensimmäinen sivu väritetty! Eikä mennyt kuin neljä tuntia. :D
Ajattelin sen sijaan tänään keskittyä kirjoittamaan eilisestä huulipunavallankumouksesta, jota vietettiin eilen toista kertaa naisten sydän- ja keuhkosairauksien tueksi. Kampanjan takana on PuNainen, joka puolestaan on osa kansainvälistä Go red for women -liikettä, jolla pyritään kiinnittämään huomiota tähän tärkeään aiheeseen. Kampanja kannustaa samalla naisia panostamaan terveyteensä ja tekemään pieniä muutoksia elintapoihin.

Suomessa kuolee vuosittain 11 000 naista sydänsairauksiin, ja se onkin maamme yleisin naisten kuolinsyy. Sydänvaivoille altistavat mm. tupakointi, ruokavalio, liikkumattomuus, kiire, stressi, diabetes, ylipaino ja kolesteroli. Aihe on erityisen tärkeä siksi, että nämä sydänsairaudet ovat lisääntyneet myös nuorten naisten keskuudessa! Silti sydänoireiden ajatellaan liittyvän vasta keski-ikään ja vanhuuteen, jolloin oma terveys voi jäädä täysin huomiotta tai riskejä vähätellään.Huulipunavallankumous on osa tätä kampanjointia, ja sillä pyritään saamaan laajempaa näkyvyyttä tärkeälle asialle ja jaettua tietoa riskeistä. Miksi sitten juuri huulipuna?

"Punainen innostaa naisia kohentamaan hyvinvointiaan pienin askelin. Pienet muutokset onnistuvat helpommin, ja niillä on suuria vaikutuksia terveyteen. Onnistumiset antavat rohkeutta tehdä lisää muutoksia. Punaiset huulet ovat pieni, mutta rohkaiseva teko, joka antaa itsevarmuutta."

Lähde: www.punainen.fi

Itse käytän huulipunaa käytännössä joka päivä, joten erottuakseni päätin kirjoittaa kampanjasta tänne blogiini. Mutta jotta ne huuletkin pääsevät esiin, tässä eilisen päivän outfit of the day, joka taisi samalla olla virallisesti vuoden ensimmäinen kesäasu! Huomaattekos muuten hiuksissa jotain erikoista? ;)

Paita Forever 21, farkut kirppikseltä.
Oho kameran linssisuojus unohtui takataskuun. :D
Tänään yöllä starttaammekin matkamme kohti Tanskaa! En siis tule päivittämään blogia muutamaan päivään, sillä tarkoituksena ei ole istua matkaa ruudun äärellä vaan nauttia. ;) Raporttia tulee sitten toki perästä!

...mutta sitä ennen ehtii vielä vaikka vähän väritellä! :D

2 kommenttia:

  1. Go Ave, hyvää reissua! Mekin suunnataan Tallinnaan avaamaan kesä viikonloppuna, nautitaan!

    VastaaPoista