23.5.2015

Kirpparointia!

Tänään on valtakunnallinen siivouspäivä, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että kirppiksen voi laittaa pystyyn vaikka omalle pihalleen ja sitä voi mainostaa tähän tarkoitukseen perustetulla nettisivulla. Samalla voi tsekata muutkin lähialueen kirppikset. Itse kävin tässä hengessä Jyväskylän bloggaajien pitämällä blogikirppiksellä keskustan Veturitalleilla. En muuten ollutkaan vielä koskaan käynyt näissä talleissa sisällä! Vanhoissa vuonna 1896 rakennetuissa tiloissa pidetään nykyään mm. nuorten työpajoja, näyttelyitä, musiikkitoimintaa, sekä tietenkin erilaisia tapahtumia ja konsertteja.
Vuosi sitten ensimmäisen kerran pidetty blogikirppis oli kuvien perusteella aiheuttanut valtavan ryntäyksen heti aamusta, joten päätin, etten lähde ahdistumaan ihmisvilinään, vaan saavuin paikalle vasta puolenpäivän jälkeen. Toki pöydät olivat tähän mennessä tyhjentyneet jo varsin tehokkaasti, mutta tein silti kolme loistavaa löytöä: farkkuja!Hyviä farkkuja on miltei mahdoton löytää, enkä millään jaksaisi juosta liikkeestä toiseen sovittamassa housuja toisen perään. On sitä paitsi kätevä ostaa farkut käytettynä, sillä silloin ne ovat jo suurinpiirtein oikeassa muodossaan. Jokaiset farkuthan hieman venyvät aina käytössä, joten joko uutena ostetut housut ovat alussa överitiukat, tai sitten ne löystyvät napakasta löllyvään erittäin nopeasti. Tänä keväänä mulla on ollut hakusessa eritoten korkeavyötäröiset farkut, joita löysinkin kirppikseltä kaksin kappalein!

Paita H&M, kengät Converse, kaikki housut kirpparikamaa. :)

Olen viime viikkoina innostunut myös Facebookin omista kirppisryhmistä, ja näiden seurauksena vaatekaapin sisältökin on saanut pientä päivitystä. Jyväskylän alueella aktiivisesti toimiva fb-kirppis löytyy vaikka täältä tai täältä. Alkavan kesän innoittamana voisi myös tehdä joku kaunis ja lämmin päivä kirpparikierroksen Seppälän kirpputoreille. Kukas tulisi seuraksi? :)

Nyt aletaankin sitten pikkuhiljaa jännittämään illan suurta Euroviisu-finaalia! Australia voittooon! 

Ave

Ps. Bongasin Muslan blogista kätevän printattavan viisutaulukon! Tulosta ihmeessä itsellekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti