15.5.2015

Nostalgiahetki

Olen ollut viime päivinä hieman nostalgisissa tunnelmissa, ja samoin on kyllä ollut tuo mieskin. Syy tähän on selvä: on vuosi siitä, kun pakkasimme matkalaukkumme ja lähdimme viideksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin.


Kun seikkailu oli vasta aluillaan.
Sain eilen myös vihdoin päätökseen matkablogimme, jota kirjoitimme vuorotellen (lue = minä kirjoitin) kesän ajan. Jostain syystä tuo viimeisin postaus oli jäänyt roikkumaan, ensin gradukiireiltä ja sitten kaikilta muiltakin kiireiltä, kunnes päätin ottaa härkää sarvista ja viedä blogin kunnialla loppuun. Luonnollisesti noihin viime syksyn tunnelmiin palaaminen edesauttoi tätä nostalgiaani.

Kolmas syy on se, että katsoimme viime viikolla kaveriporukalla viimeisimmän Game of Thrones -jakson. Seuranani olivat Tommin lisäksi hänen kaverinsa Olli, sekä Otto ja Pertti, jotka olivat kollegoitamme viime kesänä Noah's Arkin vesipuistossa Wisconsinissa. Toissapäivänä sama poppoo kerääntyi taas sohvallemme ja luvassa oli taas tunnin verran George R. R. Martinin luoman fantasiamaailman tunnelmaa. Toki keskustelu päätyi näinä molempina iltoina tuohon viime kesään, eritoten siitä syystä, että Pertti lähti tänään tuonne samaiseen vesipuistoon viettämään toista unohtumatonta kesäänsä pienessä Wisconsin Dellsin kylässä.


Welcome to Wisconsin Dells.
Joten on sanomattakin selvää, että hieman on kyllä ikävä tuota viime kesän seikkailua, sen toilailuja, angstia, intoa, väsymystä, loputtomia naurukohtauksia, ihania työkavereita, kamalia työkavereita, raivoa, iloa, ja vähän kaikkea siltä väliltä. Kesä ei ollut helppo, mutta olihan se kyllä aika unohtumaton! Ja kirsikkana kakun päällä oli tuo meidän uskomaton Route 66 -road trip, jonka yksityiskohdista voitte lukea matkablogistamme.


Tällä kokoonpanolla road tripattiin.
Kumpikaan meistä ei kaikesta tästä ikävästä huolimatta enää menisi takaisin tuonne kyseiseen kesätyöpaikkaan, mutta olisi kuitenkin kutkuttavaa käydä Dellsin pikkukaupungissa fiilistelemässä ja ihan vain lomailla. Sillä onhan Wisconsin Dells The waterpark capital of the world! ..ainakin omasta mielestään.

Tekisi mieli palata Jenkkeihin ylipäätään, viettää vaikka viikko Chicagossa tai San Franciscossa. Tai jossain ihan muualla. Valitettavasti taloudellinen tilanteemme ei ainakaan vielä anna myöten, mutta ehkä ensi kesänä? Silloin tällöin tulee myös tutkittua netin äkkilähtöjä, tiedättehän, ihan muuten vaan...

Joka tapauksessa sovimme Tommin kanssa pitävämme tässä lähiaikoina muisteluillan, jolloin katsomme kuvat ja luemme tuon reissublogimme läpi. Fiilistellään. Nauretaan. Ehkä jopa vähän itketään.


Losissa Conania moikkaamassa.
Ave

Ps. Onneksi kesä tulee ja sitä myötä myös Jyväskylässä tapahtuu! Huomenna täällä on muun muassa Yläkaupungin yö, mutta siitä ja muista tapahtumista saatte sitten kuulla lisää sunnuntaina! Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti