7.5.2015

Parasta juuri nyt

Jokin aika sitten blogeissa kiersi "parasta juuri nyt" -haaste, jolla pyrittiin tuomaan esiin juuri sillä hetkellä olemassa olevia ja tapahtuvia kivoja juttuja. Vaikka tulenkin hieman jälkijunassa, ei mielestäni ole koskaan myöhäistä kiinnittää huomiota kaikkeen kivaan, mitä ympärillä tapahtuu. Ne arjen pienet ilot ovat elämän suola, joten tässä muutama arkinen asia, joka ilahduttaa minua juuri nyt!

Toukokuu

Vihreä ruoho, lämmin aurinko, vihertyvät puut, kukkivat kukat... Rakastan kevättä, sen tuoksuja, ensimmäisiä kimalaisia, mahtavia lenkkisäitä ja sitä, kuinka myös ihmiset piristyvät, ulkoilevat enemmän, istuvat terasseilla ja nauravat aurinkolasit silmillään. Ja se, että voi vähentää vaatetta, vaihtaa kevyempään takkiin, jättää kaulaliinan ja sormikkaat kotiin, laittaa villapaidat taas kaapin perukoille ja kaivaa t-paidat ja topit, hameet ja mekot puolestaan komeron perukoilta taas esiin. Balleriina- ja hamekelejä odotellessa! 

Odottamattomat alennukset

Olen jo jonkin aikaa etsinyt kohtuullisen hintaisia parivuoteen pussilakanoita, mutta hinnat alkavat viidestäkympistä Anttilan halvimmissakin merkeissä, Sokoksen luksuslakanoista puhumattakaan. Lähin Ikea puolestaan on yli sadan kilometrin päässä. Joten voitte kuvitella intoni, kun eksyin Tokmannin alelaareihin ja löysin sieltä nämä hintaan 15 €:


Meillä ei välitetä rypyistä.
Intoni sen kuin kasvoi, kun kassaneiti ilmoitti lopulliseksi hinnaksi 7,50 €! Paketissa tosin oli ainoastaan pussilakana, mutta onneksi meillä näitä tyynyliinoja riittää vaikka muille jakaa.Näitä alennuksia lisää, kiitos!

Puhtaat kengät

Eilisessä postauksessa jo hehkutin kenkien puhdistamisesta, ja tadaa! Tässä ne nyt ovat kaikki koko komeudessaan, konepesun ja puhdistusaineilla viimeistelyn jälkeen. Mitkähän laittaisin ensimmäisenä jalkaan?Iltasadut

Meillä on Tommin kanssa pieni iltaperinne. Laitamme koneen näytöt, älypuhelimet ja telkkarit kiinni jo hyvissä ajoin viimeistään klo 23, painumme peiton alle ja luemme. Emme kuitenkaan mitään prinsessasatuja kuten otsikko ehkä antaa ymmärtää, vaan tätä kirjaa.Kyseessä on tiedekirja vähän kaikesta. Kirja kattaa laajat aiheet fysiikasta lääketieteeseen ja biologiasta tähtitieteeseen. Olemme molemmat kiinnostuneita maailmasta ja halukkaita oppimaan aina lisää, joten opus on meille täydellisen kattava ja mielenkiintoinen. Luemme yleensä vuorotellen, mutta myös joustavasti jaksamisen mukaan. Yksi sivu ei yleensä riitä sammuttamaan tiedonjanoamme, joten pari kolme sivua menee illassa. Kirja on onneksi paksu kuin mikä, joten lukemista riittää pitkäksi aikaa! Katselemme yhdessä kuvia, jäämme pohtimaan lukemaamme ja ihmettelemme yhdessä tätä maailmankaikkeutta.

Meillä oli tuossa taannoin parin viikon tauko näistä "iltasaduista", ja huomasimme molemmat kaipaavamme tätä yhteistä hetkeä, joten nyt olemme pitäneet huolen, että luemme joka ilta. Tämä jos mikä on parisuhdeterapiaa parhaimmillaan!

Kukintoa kukinnon perään

Hihkutin tätä yllätyskukkijaa jo täällä, mutta ilo onkin ollut siitä lähtien jokapäiväinen, kun nukkumattini on luonut uuden kukan joka päivä edellisen kuihtuneen tilalle, ja onpa joinakin päivinä (kuten tänään) kukkia ollut kaksi! Mikähän lie saanut tämän matin näin pirteäksi, minulta se saa joka tapauksessa ihastelua osakseen joka päivä.
Ystävät

Näki niitä sitten päivittäin tai kerran vuodessa, ne ovat aina ja ikuisesti elämän suola. 


Mikä on sinun elämässäsi parasta juuri nyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti