26.5.2015

Stressinpoistoa parhaimmillaan!

Olette ehkä jo nähneet Facebookin newsfeedissä linkattuja kuvia Johanna Basfodrin mielikuvituksellisista ja erittäin yksityiskohtaisista piirroksista?

Noh, mikäli ette, niin nyt viimeistään näette!

Kyseessä on palkittu skotlantilainen taiteilija, jonka piirrokset ovat pääasiallisesti mustavalkosia ja tehty tusseilla tai mustekynällä. Nyt nämä piirrokset on pinottu yksiin kansiin ja niistä on tehty, mikäs muukaan, kuin värityskirja! Näitä värityskirjoja on julkaisu jo kaksi, Secret Garden (2013) sekä Enchanted Forest (2015). Tämän lisäksi Secret Gardenista on tehty myös 20 postikortin kimara vuonna 2014.

Niinpä minäkin vanhana puuvärikynien ja värityskirjojen suurkuluttajana kävin jo pari viikkoa sitten kyselemässä kyseisiä kirjoja Suomalaisesta kirjakaupasta, jossa minulle juuri sillä hetkellä tarjottiin eioota, mutta tulossa olisi kuulemma uusi kuorma tuota jälkimmäistä teosta. Eikun nimi paperiin ja kirja varaukseen, ja ta-daa, nyt se vihdoin tuli!


Enchanted Forest, Suomalaisessa kirjakaupassa 15,95 €.
Näytin kirjaa innoissani kavereillekin, sillä tämä jos mikä on rentouttavaa ja harmonista ajanvietettä! Huomasin kirjakauppaan ilmestyneen myös muiden taiteilijoiden tekemiä ns. aikuisten värityskirjoja, joten tarjonta sen kuin laajenee! Jos siis innostuit, niin kannattaa ihmeessä käydä tsekkaamassa! Myös nettikaupoista löytyy, mikäli kaupoista kirjat ovat loppu!


Bonuksena lopun jättiaukeama!
Ja sitten ei kun värittämään! Sormet syyhyävät jo!


Tästä se lähtee!
Kirjan sivut ovat muuten yllättävän paksuja, joten luulen, että myös vesivärit sopisivat väritykseen. Pitänee testata! Innostuitko sinäkin?

2 kommenttia:

  1. Oho aika ihana idea! Tekis mieli hankkia tollanen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain olekin! :) Olen itse asiassa jo pitkään miettinyt, että voi kunpa olisi olemassa värityskirjoja aikuisillekin, joten kun kuulin näistä oli pakko heti saada oma! :D

      Poista