7.6.2015

Tee ite parempi!

En ole juuri koskaan ollu kovinkaan kätevä käsistäni. Olen toki selvinnyt läpi peruskoulun käsityötunneista ihan hyvin arvosanoin ja neulonut ja virkannut jotain pientä itselleni jopa aivan vapaaehtoisesti myös aikuisiällä. Tykkään tosin korjailla ja nikkaroida pikkujuttuja, mutta siihen taitoni suurin piirtein jäävät. Ihailen vilpittömästi kädentaitoisia ystäviäni ja heidän luomuksiaan. Miten jotkut ovatkin niin taitavia!

Silloin tällöin minullakin tulee kuitenkin hetkeni. Tällainen hetki kävi toissapäivänä, kun kävimme läpi ystäväni varastoja ja pengoimme roskiin/kirpparille menevää tavarakasaa. Bongasin sieltä tämän pannan, ja heti välähti! Tästähän saa mainiot korvikset!

Tämä oli alkutilanne: irroitin ketjut pannasta ja asettelin riviin. Tavoitteena oli yhdistää höyhenet kahdeksi korvakoruksi.


Tässä välitilanne:Kaivoin korulaatikosta käyttämättömät korvikset, joista irrotin itse korvisosan ja yhdistin näihin. Tässä lopputulos, mitäs tykkäätte? :)
No niin, sitten vain odotellaan sitä intiaanikesää! :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat korvikset tuli, tykkään tykkään tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään etenkin noiden höyhenten väreistä! :) Vielä kun sää sallisi kivat kesämekot ja sandaalit, joiden kaa nuo sopis yhteen!

      Poista