31.7.2015

Minimalismipeli

Eilen luin kuulkaas Tipulassa-blogista jostain niin mielenkiintoisesta asiasta, että vaikka mulla onkin jo kertynyt tässä pari postausta jonoon, kiiri tämä niiden kaikkien edelle, sillä koin että tämä on pakko jakaa nyt heti!

Kyse on minimalismipelistä. Niin siis mistä?

Noh, antakaas kun selitän.

Minimalismipeli on Facebookissa kiertänyt haaste, jossa kuukauden ajan vähennetään kodista tavaraa kunkin päivän lukumäärän mukainen määrä. Eli siis kuukauden ensimmäisenä päivänä yksi esine, toisena kaksi, kolmantena kolme ja niin edelleen, kunnes viimeisenä päivänä kierrätykseen lähtee 30 tai 31 esinettä, ja koko kuukauden aikana turhaa tavaraa on siis poistunut asunnosta jo lähes viisisataa kappaletta!

Yksinkertaista, nerokasta, mutta myös hieman pelottavaa. Mietin pitkään, että uskallanko ottaa haasteen vastaan, mutta koska minulla on työn ja testauksen alla myös eräs toinen järjestely- ja siivoustekniikka, koin näiden kahden haasteen yhteistyön olevan varmasti erittäin tehokasta. Ja olen kyllä varma siitä, että keräilijä- ja hamstraajaluonteellani olen saanut kerrytettyä nurkkiin aikamoisen määrän kaikkea ylimääräistä tavaraa, joten eiköhän tuo määrä tule helposti täyteen.

Ei vielä nappaa vai? Voit hakea inspiraatiota vaikka täältä!

Itseäni ainakin houkuttaa tuo turhasta tavarasta eroon pääseminen ja samalla ehkä hieman järkevämpi järjestys kaapeissa ja komeroissa. Joten huomenna lauantaina elokuun 1. päivä se starttaa, minimalismipeli! Otatko sinä haasteen vastaan?

Ave

Ps. Blogi pitää nyt muutaman päivän hiljaiseloa, sillä bloggaaja lähtee ralleja pakoon Helsinkiin pariksi päiväksi! Sieltä on sitten odotettavissa raporttia seuraavissa postauksissa! Tämän myötä oikein ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että lähdit mukaan! Kiva päästä seuraamaan muidenkin etenemistä projektissa. :) Näyttääpä muuten todella kivalta blogisi, tulen varmasti uudelleenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vertaistuki on kieltämättä erittäin tervetullutta! Kuinka teillä on lähtenyt haaste käyntiin? Ja kiitos, tervetuloa seuraamaan! :)

      Poista