24.7.2015

Mitä minulle kuuluu?

Tänään oli viimeinen työpäiväni. Tai jos tarkkoja ollaan, niin viimeinen työpäiväni tuolla kyseisessä toimipisteessä. Fiilikset ovat nyt hieman haikeat, sillä viihdyin kyseisessä työpaikassa erittäin hyvin ja kollegat olivat mahtavia! Kiitos, toimistotytöt! :)

Jatko ei ole vielä täysin varmaa, mutta maanantaina menen erääseen toiseen toimipisteeseen keskustelemaan tulevaisuudesta ja kenties jo sopimaan perehdytyspäivämääriä. Lupaavalta vaikuttaa, joten saa nähdä! On minulla pari muutakin työhakemusta vetämässä, joten pidän toki kaikki vaihtoehdot avoimina ja tarkkailen työmahdollisuuksia päivittäin.Maanantaita odotellessa nautin viikonlopusta ja itse asiassa pakon alla myös yksinolosta, sillä Tommi lähtee viikoksi Ukrainaan! Näemme seuraavan kerran vasta elokuussa! Oho, onpas hassu ajatus! Mihinköhän tämäkin kuukausi on ehtinyt huveta. Ehkä tämä on nyt sitten sitä työelämäarkea. Iltaisin ei oikein jaksa tai ehdi tehdä mitään, viikonloput taas vierähtävät supernopeasti ohi. Perjantaina tekee mieli laulaa hoosiannaa, kun taas maanantai on päivistä ehdottomasti se kamalin. Tässähän alkaa jo ihan muistuttaa Karvista. :DEnsi viikon voin vielä oletettavasti ottaa iisimmin, käydä pitkästä aikaa yliopistolla salilla ja lounaalla, sekä tietenkin nähdä kavereita! Tuntuu, että töiden alkamisen myötä myös sosiaalinen elämä on karissut lähes olemattomiin, ja päivittäiset lounaat ystävien seurassa ovat muisto vain. Syyskuun lopussa loppuu myös oikeuteni opiskelijahintaiseen ruokailuun, joten siitä pitää ottaa kaikki ilo irti vielä kun voin!

Joten tämän pienen "loman" ajan aionkin nautiskella, ottaa rennosti, nähdä ystäviä, katsoa leffoja, lukea kirjoja, värittää värityskirjaani, urheilla ja hemmotella itseäni! Niin, ja lähdenhän minä viikon päästä käymään Helsingissäkin Kallio block partyssa sekä juuriavatussa Helsingin kissakahvilassa!Tänään keskityn viettämään tuon rakkaan avopuolisoni kanssa laatuaikaa ennen kuin hän lähtee yöllä kohti Itä-Eurooppaa. Olemme varanneet pöydän yhteen Jyväskylän kuuluisimmista ja vanhimmista ravintoloista, Kissanviiksiin, jota ystäväni Hanski suositteli alkuviikosta ollessamme tyttöjen kesken kaupungilla. Huhujen mukaan ravintolan sisustus on nimensä veroinen, joten sisäinen hullu kissanaiseni varmasti hihkuu innostuksesta! Taidankin tällä kertaa jättää kameran kotiin ja vain nauttia illasta. :)

Tämän myötä oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ave

Ps. Kuvituksena toimivat tällä kertaa viikko sitten valmistujaislahjaksi saamani kauniit liljat. 

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuulumisia ja hyviä suunnitelmia ensi viikolle :) Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanaa viikonloppua sinullekin! <3 Sulla taitaakin olla paljon jännittävämpi viikko edessä kuin mulla! :)

      Poista