19.7.2015

Valmistujaiset

Eilen kutsuin ihanat naiset Jyväskylästä ja vähän kauempaakin kylään juhlimaan koulutieni päättymistä. Tarjolla oli emännän puolesta suolaista ja makeaa purtavaa, viihdykkeenä toistemme ihanat seurat sekä iltojemme klassikko, Alias! Tässä kuvien muodossa hieman tunnelmia eiliseltä!


Olen tottunut pitämään silloin tällöin isoja bileitä, mutta nyt halusin nimenomaan juhlistaa hillitysti pienellä seurueella. Näin jäi aikaa istua rauhassa ja vaihdella kuulumiset, sillä kaveriporukkamme on pikkuhiljaa ajautunut eri kaupunkeihin ja eri elämäntilanteisiin, eikä yhteistä aikaa ole enää helppo löytää.Jotain juhlien kulusta kertoo myös se, etten enää loppuillasta muistanut ollenkaan napsia kuvia, vaan sen sijaan keskityin nauttimaan ihanien naisten seurasta! :) Tie vei lopuksi keskustaan ja tanssilattialle, jossa tuli viihdyttyä pikkutunneille asti!

Tuo aivan upea mekkoni on muuten löydetty Facebook-kirppisryhmän kautta! Alunperin se näkyy kuuluneen H&M-juhlamallistoon, mutta lienee jo muutaman vuoden takaa. Voitte vain kuvitella, kuinka helmani heiluivat tanssilattialla. ;)

Herkut varmasti nostattivat sinullekin veden kielelle, mutta malta vielä hetki, kirjoitan ruokaohjeet sitten seuraavassa postauksessa! Nyt haluan vain ottaa rennosti ja nauttia sunnuntaista. :) Huomenna starttaakin sitten viimeinen työviikko, ainakin toistaiseksi. Mitähän jännää sitä tulevaisuus mahtaakaan tuoda tullessaan!

Kiitos vielä kerran ihanasta illasta, rakkaat! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti