17.8.2015

Magia WKND ja ravintolapäivä

Viime viikonloppu oli ihanan kiireetön ja rento. Olimme pitkästä aikaa molemmat kotona viikonlopun, joten teimme juuri sitä mitä huvitti. Eli katsoimme Taru sormusten herrasta -trilogian pidennettynä versiona! Ah mitä ihanaa nörtteilyä! :D

Edellisen kerran olemme pitäneet kyseisen leffamaratonin kaksi vuotta sitten, jolloin tosin olimme vielä vasta kavereita... Mutta siitä se ajatus sitten pikkuhiljaa lähti! :)


Näillä eväillä mentiin.
Sunnuntaina sentään lähdimme ulkoilmaankin, sillä Jyväskylän satamassa oli M/S Musta Magian ensimmäistä kertaa järjestämä Magia WKDN -hyväntekeväisyystapahtuma, jonka kohteena oli Pelastakaa lapset ry. 

Lauantaina pääpaino oli musiikilla: sataman ilmaistapahtumassa esiintyivät paikalliset rock-bändit Nuclear Nightshift, Riot Club sekä the Eastwood, mutta kuten jo mainittu, minä ja Tommi seikkailimme Keski-Maassa koko päivän...

Sunnuntaina oli puolestaan tapahtumaa koko perheelle. Lapset viihtyivät mini-pomppulinnassa ja saivat kasvomaalauksia, kun taas ravintolapäivän kunniaksi tehty pop up -ruokakojubulevardi tyydytti sekä suolaisen- että makeannälän.


Ravintolapäivän pop up -ruokakuja

Me suuntasimme suoraan Art Catering:in ruokakojulle, jossa näkyi myös olevan pisin jono! Tarjolla oli alkukeitto, kaksi erilaista pääruoka-annosta sekä maukas jälkiruoka. Me päätimme ottaa koko setin kahteen pekkaan ja maistaa hieman kaikkea. Ja oli kyllä herkullista!Alkuruoaksi oli kermaisaa mango-kookoskeittoa, pääruokina kaksi eri nuudeliannosta: grillattua tiikerirapua sekä possua teriyaki-kastikkeessa, ja jälkiruoaksi wasabijäätelöä sokerikuorrutetuilla pähkinöillä. Aijjai!
Joko tuli nälkä? Art Catering on keittiömestari Arto Hakasen ja hänen tiiminsä vetämä pitopalveluyritys, joka tarjoaa upeita makuelämyksiä juhliin ja tapahtumiin sekä heidän omissa toimitiloissaan Jyväskylässä että itse juhlapaikoilla. Tästä oivat tarjoilut vaikka häihin! ;)


M/S Musta MagiaJätimme pyörät parkkiin ja annettuamme kokille vuolaat kiitokset jatkoimme tyytyväisinä matkaa kävellen. Sataman nurmialueen oli vallannut Second Hand Sunday -puistokirppis, jossa riitti sekä myyjiä että ostajia, ja mikäs siinä auringon helliessä! Vieressä oleva M/S Musta Magiakin näkyi täyttyneen kesäpäivän nautiskelijoista, ja nurmialueen toisella puolella puolestaan dj:t viihdyttivät vierailijoita.Kiersimme vielä kertaalleen ravintolapäivän herkkukojut ja maistelimme suolaista ja makeaa sieltä täältä, ja ostinpa itselleni herkkuja kotiinkin!


Kaiken kaikkiaan aivan ihanan rento ja aurinkoinen sunnuntai! Tällaisia tapahtumia voisi ehdottomasti tulla lisää! Näillä voimin jaksaa taas! :)


Myös meidän naapurissa vietettiin ravintolapäivää.
Kävitkö sinä viikonloppuna satamassa? Tai kenties Toivolan vanhan pihan design-torilla?

Ave

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä kivat tapahtumat, kierrettiin kaikki :) Harmisti oltiin vaan liikkeellä sen verran ajoissa että Art cateringin kojua vasta valmisteltiin, olis ehdottomasti ollut kyllä maistamisen näköistä, nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa jäi harmikseni Toivolan vanhan pihan Designtori välistä, sillä Facebookin tapahtumassa luki tapahtuman jatkuvan vielä maanantainakin. Pettymys oli suuri, maanantaina pihalla olikin vain tyhjä telttakatos! :/ Muuten oli kyllä oikein onnistunut ja tapahtumarikas viikonloppu! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pitää toivoa, että vastaavanlaisia tapahtumia järjestetään jatkossakin! Satamassa on ainakin tätä nykyä puitteet kaikenlaiselle aktiviteetille! :)

   Poista