29.8.2015

Pikakuulumiset

Hei vaan pitkästä aikaa! Blogi on viettänyt pientä hiljaiseloa, sillä olin viime viikon perjantaista tiistaihin Helsingissä eikä tällä viikolla ole oikein riittänyt aikaa eikä energiaa paneutua satoihin ottamiini valokuviin, saati mihinkään produktiiviseen aivotyöskentelyyn. Jostain syystä multa on ollut veto poissa koko viikon, enkä ole juurikaan edes poistunut kotoa. Olen lähinnä vain keskittynyt pienentämään keittiömme vallannutta banaanikärpäspopulaatiota ja pessyt kaikki kaappimme puhtaiksi, sekä siivoillut muutenkin kämppää. Huh!

En ole myöskään jaksanut keskittyä tähän blogiini. Eilen kyllä aloitin jo postauksen viime viikonlopun tapahtumista, mutta sitten vain jätin sen kesken, niiden kuvien lataamisesta puhumattakaan. Päätin jo bloggaamaan aloittaessani sen, että teen tätä niin kauan kuin itse siitä nautin. Blogin pitäminen on kuitenkin tässä vaiheessa ainoastaan harrastus, vaikkakin yllättävän aikaavievä sellainen. Ei sillä, nautin kyllä bloggaamisesta, tämä on kuitenkin eräänlainen kanava omille ajatuksille ja tunteille, ja aktiivisen bloggauksen myötä tuntuu kuin minulle olisi auennut kokonaan uusi maailma. En kuitenkaan halua tehdä yhdentekeviä, ns. pakkopostauksia, vaan mieluummin pidän hetken aikaa taukoa ja annan ajatusten hautua. Vaikka onhan noita keskeneräisiä postauksia luonnoksina jonossa jo kymmenkunta, ne eivät vain ole mielestäni vielä valmiita. Voihan se olla, että innostun viimeistelemään niitä jo heti huomenna, mutta voi myös olla, että siihen menee vielä aikaa. Joten jos minusta ei tämän jälkeen taas hetkeen kuulu, kyseessä ei ole lopettaminen, ainoastaan luova tauko. :)


Nyt kun kämppä alkaa olla taas ojennuksessa, tuntuu että on enemmän tilaa myös omille ajatuksille. Sotkuinen kämppä vaikeuttaa muuta työskentelyä ainakin omalla kohdallani, enkä pysty keskittymään täysillä ellei koti ole siistinä. Tähänkin on onneksi auttanut viime viikkojen siivous- ja järjestelyoperaationi, joten voiton puolella ollaan! :)


Lähdenkin tänään siivouspäivän kunniaksi pystyttämään omaa kirppisnurkkaa tähän lähistölle Puistotorille Jyväskylän NNKY:n tiloihin, jonne on tulossa muitakin myyjiä, joten toivotaan että ainakin osa tavarasta lähtee kiertoon! Loput käyn viemässä UFFille tai H&M-vaatekierrätykseen. Monenkohan minimalismipelin päivän edestä minulla on tuossa tavaraa. :D

Tänään tulee myös äitini kylään, ja hän sanoi tuovansa laatikkotolkulla kaapeihin jääneitä vanhoja tavaroitani, joita läpikäydessä sitten taitaakin mennä koko viikonloppu. Ensi viikolle puolestaan sain työpätkän, joten sentään jotain vaihtelua tähän apaattiseen arkeen.

Onneksi kohta on jo syksy!

Ave


Ps. Menovinkki Jyväskylään: eilen alkaneet Fashion unitin muotipäivät jatkuvat vielä tänään! Kompassilla sekä sitä ympäröivissä ostoskeskuksissa on tarjolla mm. muotinäytöksiä, tapahtumatarjouksia sekä Islanti-teemaista ohjelmaa.

Pps. Kaikki Body Shopin ystävät huomio! Kannattaa käydä tsekkaamassa mahtavat inventaarioalennukset joko liikkeessä tai verkkokaupan puolella! Ale jatkuu vielä maanantaihin asti (ja hei ilmaiset postikulut nettitilauksille)!

2 kommenttia:

  1. Mukava kun kirjoitat. Muistu mieleen semmonen päässä pyörinyt ajatus, että jonkin tekeminen niin kauan ( tai vain silloin ) kun nauttii on paljon vaikeampaa kuin kuvittelis. Usein sitä rennoista lähtökohdista huolimatta saattaa huomata asettaneensa itselleen jonkinlaisia enemmän tai vähemmän konkreettisia tavoitteita. Mikä ei sekään ole vaarallista, mutta omalla kohdalla ainakin ilo alkaa hävitä tekemisestä sillon kun tavoitteet alkaa hallita sen itsensä mukavan tekemisen sijaan. Eli niin kuin olet ajatellutkin, kirjoita ja julkaise silloin kuin se tuntuu hyvältä, mutta ei paineita - hyvä Ave go go go! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heikki, mahtavaa tsemppausta! :) Tosiaan välillä havahtuu siihen, että onkin asettanut tiedostamatta itselleen liian korkeat tavoitteet, joten pieni luova tauko on silloin tällöin paikallaan. Sen jälkeen osaa katsoa omia harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita virkistäytyneenä taas uusin silmin! :)

      Poista