25.9.2015

Lumene-vinkit Anttilaan


Bongasin uusimmasta Anttilan mainoskuvastosta aika meheviä ihonhoito- ja kosmetiikkatarjouksia, ja viime viikonloppuna kävinkin hieman konsultoimassa paikalla ollutta Lumene-asiantuntijaa oikean kasvovoiteen valitsemiseksi, sillä kuten mainittu, alan olla kipeästi uuden tarpeessa. Heti ensimmäisestä hyllystä löysin Lumenen 45-vuotistaipaleen kunniaksi lanseeratun Ultra Sensitive -tuplapakkauksen, joka sisältää sekä päivä- että yövoiteen. Normaalihinta paketille on 35,80 €, mutta nyt sen sai tarjoushintaan 19,89 €.Tämä mustikkauutetta sisältävä voidesarja rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti, ja sopii erityisesti herkälle iholle. Sarja on kehitetty yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa, eikä sisällä hajusteita tai väriaineita. Erityisen hyvin tuotteet sopivat couperosa- tai ärtyneelle iholle, mutta käyvät toki mainiosti myös muillekin ihotyypeille.Sarjan päivävoide tuntuu kieltämättä hyvin erilaiselle verrattuna tuohon aiemmin käyttämääni geelivoiteeseen, mutta levittyy hyvin ja jättää ihon silkinpehmeäksi. Pieni purtilo aluksi hieman epäilytti, mutta voide on koostumukseltaan erittäin riittoisaa, joten eiköhän tällä mennä talven yli!

Yövoide sen sijaan on selkeästi päivävoidetta paksumpi, mutta imeytyy tästä huolimatta hyvin ja jättää ihon uskomattoman pehmeäksi. Jään kyllä molempien voiteiden kohdalla mielenkiinnolla odottamaan, kuinka tehokkaasti voiteet kosteuttavat pakkaskeleillä!Toinen bongaamani tuote, tai oikeastaan myöskin tuotepaketti oli tämä Roosanauha-tuplapaketti Blueberry Wild Curl -ripsivärejä. Olen aiemmin käyttänyt jo useamman vuoden ajan Lumenen Blueberry Wild Volume -ripsiväriä, ja tiedustelin asiantuntijalta näiden kahden eroa. Noh, tämä Wild Curl kuulemma myös taivuttaa ripsiä hieman, ja harjan muoto takaa paremman levitettävyyden aivan ripsien tyveen. Joten tätä kyllä testaan innolla seuraavaksi! Kahden ripsarin pakkaus maksoi 16,89 €.Huimia alennuksia on myös muun muassa Max Factorilta, Rimmeliltä, Isadoralta, Maybellinelta sekä L'Oréalilta, hiustenhoitotuotteista puhumattakaan! Mulla onkin etsinnässä uusi, värjätyille mutta kuiville hiuksille sopiva tuotesarja... Onko vinkkejä?

Mikäli Anttilan kuvasto ei ole sattunut omasta postiluukusta tipahtamaan, niin sen voi tsekata myös nettiversiona täällä! Kuvaston tarjoukset ovat voimassa 11. lokakuuta asti.

Ihanan aurinkoista viikonloppua! :)

Ave

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti