22.9.2015

Minun syksyni

Jo tästä aiemmasta postauksesta tuttu Kivempiblogi laittoi taas uuden listamanian käyntiin, jonka aiheena on tällä kertaa asiat jotka kuuluvat minun syksyyni.

Ihanan herkullinen ja tunnelmallinen aihe, joten tähän halusin ehdottomasti tarttua, syksy kun näkyy ja tuntuu joka puolella! :)


Kynttilät
En ole koskaan ollut kummoinen kynttilöiden polttelija, joten kun niitä on saanut aina silloin tällöin lahjaksi tai muuten vaan, ovat ne lähinnä päätyneet kaapin perälle pölyttymään. Olen kuitenkin tietoisesti pyrkinyt muuttamaan tätä ja kaivanut tunnelmalliset pöytäkynttilät sekä tuikut jo hyvissä ajoin ennen syksyä taas esiin, jotta niitä tulee sitten myös poltettua. Ja mikäpä tähän olisikaan oivallisempi aika vuodesta, kuin ihanan synkkä ja pimenevä syksy!

PallovalotKesälomansa kaapissa viettäneet sisustuksen pienet piristäjät ovat taas palanneet makuu- ja olohuoneeseemme. Toisinaan muita valoja ei edes tarvitse, ja ovathan nämä pallovalot vaan niin kauniita ja tunnelmallisia! Jos minulta kysytään, niin pallovalojahan ei voi koskaan olla liikaa...
KumpparitNämä kumisaappaat olen ostanut kymmenen vuotta sitten Tampereelta erään Pispalan sottiisi -kansantanssitapahtuman yhteydessä, ja ne ovat siitä lähtien olleet suosikkikumpparini. Pitkään en edes raaskinut käyttää näitä "normikäytössä", vaan kurakeleille valitsin hieman kuluneemmat, tavalliset kumisaappaat. Nykyään tosin käytän näitä aina kun vain voin, vaikka vain pienellä tihkusateella. Sillä ovathan nämä nyt aivan hurmaavat ja pirtsakat! Sitä melkein jopa toivoo sadekelejä! Oiva pari näille on Kiinasta tuotu läpinäkyvä sateenvarjo. Mites teidän kumpparilooks? :)Ps. oon myös aika tosi tykästynyt tuohon uuteen takkiini, joka on yksi kesän kirpparilöydöistä. :)


Liikunta


Aloitin syyskuun alussa kuntosalijäsenyyden Kuntoportilla, joten syksy tuo laiskan kesän jälkeen taas odotettua puhtia arkeen! Olen aivan rakastunut tuon liikuntakeskuksen ohjattuihin vuoroihin, joten monipuolisesta tarjonnasta löytyy joka päivälle kyllä sopiva jumppa! Sitä melkeinpä katsoo kalenteria kuin tarjotinta, että mitäs sitä tänään ottaisi... Kirpsakat syyspäivät myös innostavat lenkille, ja samalla mieli lepää luonnon laittaessa parastaan.
Halloween


Syksy ei ole syksy ilman hallainyötä. Olen viettänyt kyseistä (alun perin kelttiläistä) sadonkorjuujuhlaa ala-astevuosista lähtien, ja useimmiten myös järjestän itse teeman mukaiset juhlat. Kuten myös tänä vuonna! Luonnollisesti teemajuhlat vaativat myös teemapukeutumisen, joten ideointi on jo kovassa vauhdissa!
ValokuvausRakastan valokuvausta, ja syksy on tähän kenties kaikkein monipuolisin vuodenaika. Tekisi mieli kantaa kameraa jatkuvasti mukana (ja niin varmaan aionkin), sillä luonto on aivan näinä hetkinä kauneimmillaan! Nämä ylä- ja alapuolen kuvat on otettu reilu viikko sitten äitini takapihalta kotikonnuilla Savossa.Bonus: reilun viikon päästä on myös mun synttärit, sekä kauan odotettu matka Pariisiin! :)

Mitä teidän syksyyn kuuluu? Omat listat löytyvät myös blogeista Mrs K, Inspiration, Kolme parasta asiaa, KuiskauksiaLuomulaakso sekä Sydämellistä!

Ave

12 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen syksy sinulla! Tuttuja asioita ovat kynttilät, pallovalot, halloween ja liikunta. Kumpparitkin löytyvät usein jalasta, mutta ei noin hienot kuin sinulla - ihanat pirtsakat keltaiset :) Upeat myös nuo ottamasi syksykuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samankaltainen syksy siis molemmilla luvassa! :) Oi voi, vääristääköhän tämä Blogger värejä, kumpparit kun ovat limenvihreät! :D Joka tapauksessa juuri sopivan pirtsakat syyssäihin!

   Poista
 2. Ihania ja hyvinkin syksyisiä juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on aivan ihanaa aikaa, juuri täydellinen vuodenaika tunnelmointia varten! :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää sinunkin syksysi! Kauniita ja taidokkaita kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Sinulle on blogissani haaste :) http://pikku-bambin.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-vol-3.html

  VastaaPoista
 5. Kumpparit ja kynttilät! Ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut jo tehdä tänä syksynä oman kynttilänpoltteluennätykseni. :D

   Poista
 6. Valoa tarvitaan. Pitääkin kaivaa kirkasvalolamppu esille. Kynttilät ovat ehdoton illalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkasvalolamppua en olekaan vielä kokeillut! Luon iltaisin kotiini tunnelmaa sivuvaloilla, pallolampuilla ja kynttilöillä, niiden avulla tulee ihanan kotoisa ja rauhallinen olo. :)

   Poista