9.9.2015

Valmiina talveen!

Talvella ihonhoito vaatii järeämmät aseet kuin kesällä. Syksyn tullen on hyvä varautua kylmään, kuivempaan ilmaan ja päivittää hieman kosmetiikkakaappia. Olenkin jo hieman täydentänyt omia varastojani pikkuhiljaa kesän mittaan sopivien alennusten sattuessa kohdalle. Olen kesän ajan myös käyttänyt pois nurkkiin jääneitä tuotteitani esimerkiksi niiltä ajoilta, kun vielä asuimme eri kämpissä ja minulla oli ostettuna jokainen ihonhoitotuote tuplana myös Tommin kaappeihin. Nyt kun nämä on käytetty pois alta, on hyvä täydentää kaappeja uusilla tulokkailla!Alkukesästä Jyväskylän Forumin Yves Rocher sulki ovensa ja sitä ennen liikkeessä oli tietenkin massiiviset tyhjennysalennukset, joten sieltä mukaan tarttui tämä Hydra végétal -kasvovesi. Pakko sanoa, että eron kyllä huomasi jo heti ensimmäisellä käyttökerralla! Kasvovesi tuntuu raikkaalta, tuoksuu hyvältä ja jättää pehmeän ja virkistäytyneen ihon voidetta varten. Tästä taisi tulla uusi lemppari!


Yves Rocher Hydra Végétal
Päivävoiteenani vielä hetken aikaa käytän keväällä ostamaani Lumenen Bright Now Vitamin C -voidetta, jota olen siis Lumenen kauneuskonsultin neuvosta käyttänyt sekä päivä- että yövoiteena. On siis ollut todella riittoisaa! Voide kuitenkin loppunee vielä tässä syksyn aikana, joten pikkuhiljaa minulla on etsinnässä uudet kasvovoiteet. Olisiko antaa vinkkejä hyväksi todetuista tuotesarjoista talven varalle?

Tuossa samaisessa Lumene-postauksessa näkyneet vartalovoiteet vetelevät myöskin viimeisiään, joten kun The Body Shopissa oli pari viikkoa sitten suuret inventaarioalennukset, tilasin verkkokaupasta kunnon paketin talvea varten.


The Body Shop -vartalovoit
Nämä The Body Shopin vartalovoit ovat kyllä aivan jumalaisia! Paksu koostumus imeytyy hyvin ja jättää ihon silkinpehmeäksi, ja kaiken lisäksi tuotteet tuoksuvat syötävän herkullisilta! Laajasta valikoimasta omaan hyllyyni valikoituivat tällä kertaa tuoksut mustikka, sitruuna, persikka sekä passionhedelmä. Olen fanittanut kyseistä ketjua jo teinivuosista lähtien, eikä tämä rakkaus hiivu varmasti tulevaisuudessakaan. Kävin nettikauppojen lisäksi vielä ketjun kivijalkakaupassa täällä Jyväskylässä päivittämässä vartalokuorintavoiteeni uuteen :

The Body Shop -vartalokuorinta
Tällä kertaa tuoksuksi valikoitui pehmeä persikka. Tätä kuorintavoidetta olen nyt ehtinyt kerran testata ja kommenttina tuli Tommilta heti, että onpas sulla pehmeä iho! Eli toimii! :)

Hiukseni ovat puolestaan alkaneet pikkuhiljaa kuivua latvoista, joten lienee paikallaan varata aika kampaajalle! Olen viime keväästä asti käyttänyt hiustenpesun päätteeksi Schwarzkopfin Gliss Hair Repair -hiusöljyä, joka on varmasti edesauttanut harvempia kampaamokäyntejä, mutta loputtomiin niitäkään ei voi lykätä. Tuo hiusöljypulloni ei muuten ole edes vielä puolessavälissä, vaikka olen käyttänyt sitä surutta aika runsaastikin, eli sekin on erittäin riittoisaa! Lisäksi kesän Tampereen-reissulta mukaan tarttuivat nämä kaksi uutta tulokasta:


Klippoteket Argan Oil
Oikeanpuoleinen Klippoteket Argan Oil -hiusöljy toimii normaalin hiusöljyn tapaan, vasemmanpuoleinen syväpuhdistava tehohoito puolestaan sopii käytettäväksi kerran tai pari viikossa hiusnaamiona. En siis ole vielä kumpaakaan testannut, mutta heti saatuani tasoitettua kuivaa hiuslatvaani aion ottaa nämä molemmat käyttöön! Onko teillä kenties näistä kokemusta? Ostin molemmat kesällä Sokoksen alelaarista, enkä ole enää nähnyt näitä sen koommin ketjun valikoimissa.

Mikäli itsekin inspiroiduit päivittämään kauneustuotteitasi, niin käy ihmeessä tsekkaamassa juuri parhaillaan oleva Sokoksen Kutsu kauneuteen -tapahtuma, jossa on tarjouksia koko viikon ajan pilvin pimein! Aion itsekin käydä kysäisemässä asiantuntijanneuvoja oikean kasvovoiteen valinnassa.

Kuinka sinä varaudut talven tuloon? Onko jokin tuotesarja ylitse muiden?

Ave

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti