9.10.2015

Kotona taas!

Hei taas pienen hiljaiselon jälkeen!

Pariisin reissusta on selvitty takaisin kotiin, ja olipahan ihana reissu! 

Välillä tosin raskaskin, sillä päivät olivat pitkiä, kävelimme jalat rakoille eikä sääkään ihan aina suosinut, mutta onneksi päällisinä muistoina ovat upeat näkymät, kiireetön lomatunnelma sekä ihanat ystävät! 

En tosin tällä kertaa keskity tuon enempää tuohon matkaamme, sillä siitä tulee kyllä omat postaukset aikanaan. :) Sen sijaan haluan kertoa eilisestä päivästä!

Osallistuin nimittäin IWELLO-hyvinvointivalmennuksen blogiporukan lukijatreeneihin! Tämä treeniporukka löytyy blogien Kuiskauksia, Minishow, Modernisti kodikas, Lillalove, Pieces of miracles, Lainahöyhenissä, TALOLUCK, Kotvasia, Littlebigthings sekä MINI takana.

Bongasin kutsun noihin lukijatreeneihin jo ennen reissua ja ilmoittauduin innoissani samantien mukaan, silläkin uhalla että olisin reissun jäljiltä aivan uupunut (mitä kieltämättä hieman olinkin). Ei sillä, lähdin eilen kuitenkin innoissani mukaan, sillä treenipaikkana toiminut Tuomiojärven ranta on lähellä kotiamme, ja sääkin oli upea!

Meitä lukijoita oli paikalla parisenkymmentä, ja olipa sattumalta mukana pari ystävääkin! :) Itse treenit suoritimme upean auringonlaskun komistama rannan urheilutelineillä. Enpä ole muuten ennen moisissa treenannut!Aluksi lämmiteltiin ja pelattiin leikkimielisesti polttopalloa. Sitten koitti itse treenien vuoro, jotka suoritettiin circuit-tyylisesti kahdeksalla eri pisteellä vaihtaen noin minuutin välein. Pisteet vaihtelivat askelkyykyistä vatsatreeneihin ja juoksulenkistä käsillä seisontaan. Kierros käytiin kahdesti läpi ja lopuksi tietenkin venyteltiin.Treenien päätteeksi jokainen sai tämän U-P-E-A-N lahjakassin sisältöineen! Wau!
Pakko sanoa, että tuollainen porukassa treenaaminen on kyllä aivan todella hauskaa, varsinkin kun mukana on vielä asiansa osaava ohjaaja! Jokainen tsemppaa toista ja rupatellessa aikakin kuluu nopeammin. Joten mikäli innostuit, kannattaa ihmeessä tsekata IWELLON nettisivuilta tietoa tulevista hyvinvointivalmennuksista! Lähtötaso voi olla mikä tahansa ja omat tavoitteet kartoitetaan kullekin erikseen. :)Iso kiitos IWELLON Henna, ihanat bloggaajat sekä tietenkin treenikaverit! :)

Tänään onkin sitten tuntunut lihaksissa, että jotain on tullut pitkästä aikaa tehtyä. :D Pitää kyllä jatkossa alkaa lenkkeilemään useammin tuolta Tuomiojärven kautta ja samalla pysähtyä hetkeksi telineille. Onko sinulle ulkoilmatelineillä treenaaminen tuttua?


Ai niin, pakko muuten vielä lisätä, että kyllä tuo mies näköjään tuntee mut jo aika hyvin, kun synttärilahja näytti tältä! 


Minullahan on siis ollut melkoinen Block-obsessio niin kauan kuin muistan...


Nyt olenkin jo matkalla Savoon viikonlopuksi, ja ensi viikon puolestaan olen pitkästä aikaa töissä. Oikein aurinkoista ja ihanan syksyistä viikonloppua kaikille! :)

Ave

2 kommenttia:

  1. Olipa mukava lukea tämä postaus ja oli hieno tavata sinutkin! Ehdottomasti lisää tällaisia juttuja, eikö vaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti näitä lisää! :) Oli ihana tavata! ♥

      Poista