14.10.2015

Makuuhuoneen uusi ilme

Siskoni lähti nyt syksyllä opiskelemaan uudelle paikkakunnalle, ja koska hänen opiskelijakämppänsä oli jo valmiiksi kalustettu, tarjoutui meille tilaisuus ostaa pois hänen tarpeettomaksi jäänyt jenkkisänkynsä.


Se pakollinen "ennen"-kuva.
Olimme haaveilleet isommasta sängystä jo pitkään, mutta emme olleet sitä millään muotoa aktiivisesti etsineet. Mitä nyt välillä selailleet Tori.fi-ilmoituksia ja todenneet, että "sitten joskus"... Nyt kuitenkin tartuimme innokkaina tilaisuuteen!


Tadaa!
Saimme sattuman kautta myytyä aiemman sänkymme jo pari viikkoa sitten Facebook-kirppisryhmän kautta, ja nuo viimeiset pari viikkoa olemme nukkuneet vuodesohvallamme. Rakas sohvamme on kyllä erittäin mukava nukkua, mutta odotimme jo malttamattomina uutta sänkyämme. 


Musta päiväpeitto löytyi IKEAsta, samoin yöpöytien lamput.
Viime viikonloppuna sitten vihdoin saimme uuden tulokkaan kotiimme, ja kieltämättä massiivinen 160-senttinen sänky vaatii hieman totuttelua 120-senttisen, matalan sängyn sijaan. Mutta ai että on hyvä nukkua! :)


Turkoosi Anno-tyyny: Anttila; pöllö-tyyny: Pieni Kamari; ruututyyny: Jysk. Taulu on lahja äidiltäni.
Samalla sängynhakureissulla tietenkin pistäydyimme myös IKEAan, sillä pitihän meidän saada uusi päiväpeitto, uudet lakanat, yöpöydän lamput...


Pöllö-reppu: Anttila; yöpöytä kirpparilta; lamppu ja kello: IKEA; onnenkissa on muisto Japanista.
Nyt armoton sisustuskärpäsen puremani on saanut ainakin hetkeksi helpotusta, kun makkari on saanut uutta ilmettä osakseen. Mitähän sitä vielä muualle asuntoon keksisi... ;)

Ave

Ps. olenko jo maininnut, että pidän pöllöistä?

2 kommenttia:

  1. Voi, täälläkin haaveillaan paremmasta sängystä.. Miks tuntuu, että kaikki muut haaveet menee sen edelle, vaikka se olis aika tärkeä juttu kumminkin. Hyviä unia sinne siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin nyt ihmettelen jälkikäteen, miten kauan oikein jaksoin kärvistellä huonomman sängyn kanssa ja sitten ihmetellä jokapäiväisiä selkäkipuja ja niskajäykkyyttä. Omaan hyvinvointiin kannattaa ehdottomasti panostaa! :)

      Poista