21.10.2015

Syksyinen OOTD

Aika harvoin täällä blogin puolella näkyy vaatepostauksia, ihan siitä yksinkertaisesta syystä, etten koe olevani missään määrin muodin edelläkävijä tai surffaavani uusien muotivillitysten aallonharjalla. Jätän tämän puolen suosiolla asiansa osaaville muotibloggaajille. :)


Silloin tällöin tulee kuitenkin fiilis, että onpas mulla tänään kivat vaatteet, ja noina hetkinä tekee mieli jakaa tämä fiilis muiden kanssa. Tiedätte varmasti tunteen. :)


Tällä kertaa inspiroiduin uudesta värikkäästä ja ihanan pehmeästä syyskelien tunikastani, joka löytyi itse asiassa Anttilasta! Enpä muista ostaneeni vaatteita sieltä ennen, en ainakaan piiiitkään aikaan. Nähtyäni tämän tunikan tavaratalon kuvastossa oli minun heti seuraavana päivänä käytävä katsomassa, miltä se näyttäisi päälläni. Ja mukaanhan mokoma tarttui. :DLisäinspiraatiota tuovat myös kuvassa näkyvät turkoosi huivi sekä mustavalkeat korvakorut, jotka ovat viimeisimpiä kirpparilöytöjäni. Rakastan syyskauden murrettuja värejä, ja toisaalta etnisiä kuvioita, jotka ovat olleet viime aikoina suurta huutoa käytännössä jokaisen vaateketjun mallistoissa.
Talomme takana virtaava Tourujoki on aivan upea kuvauspaikka ja täydellinen blogikuvia varten, joten sen varrelle lähdemme hovikuvaajani Tommin kanssa varmasti vielä monta kertaa tämän syksyn aikana ennen kuin ensilumet saapuvat! (Tommi you have been warned! :D)


Mitäs olette mieltä tällaisista asukuvista, kiinnostaisiko niitä nähdä jatkossa hieman enemmän? :)

Ave

Ps. Asun takki ja kengät ovat vanhoja tuttuja täältä.

3 kommenttia:

 1. Todellakin kiinnostaisi! Sulla on niin kiva tyyli että todellakin! :) Ps. ootko muuten saanut JKL-BLOGIEN bannerin jonka vois laittaa sivupalkkiin vai tarviitko sen uudelleen? :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Pidetäänpä siis mielessä!

   Joo hei mulla on se banneri kyllä, mut en oo yrityksistäni huolimatta vielä osannut laittaa sitä tuohon sivupalkkiin! :D Mun pitikin kysyä sulta siihen apua, laitanpa sulle kohta mailia! :)

   Poista
  2. Hei komento takas, mä osasin! :D Jee!

   Poista