16.11.2015

Liebster award 2

Sain tuossa taannoin Valkoisen vuoren rinteillä -blogin ihanalta Katjalta liebster award -blogihaasteen. Kiitos Katja! :)

Tämä haastehan on tuttu jo tästä postauksesta, ja vaikka sain sen nyt jo toistamiseen, on näihin kysymyksiin aina hauska vastata ja oppia samalla hieman uutta toisista bloggaajista. :)Eli tässä vielä kertauksena haasteen säännöt:

 1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
 2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
 3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
 4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.

1. Miksi aloitit bloggaamisen?


- Halusin viime keväänä gradunkirjoittelun vastapainoksi uuden, kivan ja luovan harrastuksen, ja bloggaus oli minulle tuttua jo edelliseltä kesältä matkablogin muodossa. Päätin lähteä kokeilemaan, kiinnostaako ketään lukea juttujani. :D2. Jos sinulla on vapaa-aikaa, mitä teet kaikkein mieluiten?

- Blogin parissa tulee vietettyä monesti useampikin tunti, mutta muutoin tykkään katsella leffoja ja sarjoja, nähdä kavereita ja joskus jopa vähän urheillakin. :)


3. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla?

- Positiivinen, tunteellinen kaukokaipailija. :)


4. Asia, mistä et mielellään puhu blogissa?

- Koitan pitää perheeseeni liittyvät asiat minimissä, tosin Tommista ja meidän arjestamme kirjoitan kyllä ihan luvallisesti. :) Olen tietoisesti välttänyt tämänhetkisiä kuumia puheenaiheita, kuten turvapaikanhakijoita tai Pariisin iskuja, sillä niistä riittää keskustelua joka puolella ihan riittämiin ilman minuakin.


5. Mistä kolmesta asiasta olet kiitollinen tällä hetkellä?

- Turvallisuudesta, ihanasta parisuhteesta sekä rakkaista ystävistä.


6. Lapsuutesi haaveammatti?

- Astronautti. :D


7. Luetko muiden blogeja vai katseletko ensisijaisesti niistä vain kuvat?

- Teen molemmat, eli luen ja katson kuvat. Uusia blogeja selaillessa vilkaisen usein ensin kuvat ja vasta sitten keskityn tekstiin.


8. Mikä on kaikkein haastavinta bloggaamisessa?

- Ehkä omalla kohdallani ajankäyttö, sillä ideoita ja postausluonnoksia kyllä riittää, mutta aika ei tunnu koskaan riittävän niiden toteuttamiseen.


9. Mikä on suosikkiaforismisi?

- Tätä pitää ihan miettiä! Ei minulla taida olla. :D


10. Millainen olisi unelmalomasi?

- Siinä olisi sopivassa määrin matkustelua jonnekin kauas, ja toisaalta vastapainoksi rentoa löhöilyä mökkimasemissa koto-Suomessa. Näkisin perhettä ja ystäviä, mutta viettäisimme myös aikaa Tommin kanssa ihan kahdestaan.


11. Mitä haluaisit tästä päivästä muistaa?

- Flunssa alkaa helpottaa ja olen pitkästä aikaa energinen! :)En aio tällä kertaa haastaa ketään, sillä edellisessä haasteessa taisin jo haastaa lähes kaikki tuntemani bloggaajat. :D Mutta mikäli mieli tekee, niin napatkaa ihmeessä itsellenne Katjan kysymykset, näihin oli hauska vastata! :)

Tsemppiä kaikille tähän alkaneen viikon synkkyyteen ja harmauteen!

Ave

2 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Lasketaanko nasevat sitaatit aforismeiksi? :D

   "Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestä aivan varma." - Albert Einstein

   Poista