15.11.2015

Vuosipäivä

Tänään vietämme vuosipäiväämme. Olemme virallisesti seurustelleet nyt kaksi vuotta. Vasta! Tuntuu, kuin olisimme olleet kimpassa jo pienen ikuisuuden! Mutta toisaalta tuntuu, että tarinamme on vasta aluillaan.

Tässä tarinamme oli vielä tuore.
Aamu alkoi rauhallisesti hitaalla heräämisellä, parilla kupillisella kahvia ja Tommin valmistamilla voileivillä. Kävimme tämän jälkeen raikkaalla tunnin kävelyllä. Jostain syystä emme ole pitkään aikaan urheilleet yhdessä, joten kiva pikkulenkki oli juuri täydellinen tähän päivään. Varsinkin, kun olen koko viikon potenut orastavaa flunssaa, enkä ole pystynyt juurikaan poistumaan kotoa moneen päivään. Vähemmästäkin mökkihöperöityy!

Joten toivottavasti tämä tauti alkaa nyt olla lopuillaan, sillä öisin en ole juurikaan saanut nukuttua jatkuvalta yskimiseltäni, mikä luonnollisesti on vaikuttanut vireystilaani päivisin. Onneksi tuo mies toi ritarillisesti eilen apteekista yskänlääkettä, joten jospa se tästä. :D

Hempeilyä New Yorkissa.
Vielä eilen ajattelin, että menisimme tänään romanttisesti johonkin kivaan ravintolaan syömään ja sen jälkeen ehkä leffaan, mutta tänään pohdimme yhdessä tuumin, ettemme tarvitse ravintolaa tai elokuvateatteria viettääksemme romanttista iltaa kahdestaan. Kokkailimme yhdessä ruokaa, keittiön pöydällä palavat kynttilät, juuri äsken keitimme kahvit ja seuraavaksi aiomme katsoa leffaa simppelisti kotona viltin alla. Kiireetöntä, rentoa ja mukavaa. :)

Halloween 2015
Ensi viikolla riittääkin sitten hulinaa! Tiistaina tulee tapahtumaan jotain erittäin mysteeristä, josta tulette kyllä sitten kuulemaan blogin puolella! ;) Lauantaina puolestaan lähden käymään Tampereella, sillä suuri idolini, legendaarinen Aku Ankka -piirtäjä Don Rosa tulee Suomeen, ja tuona päivänä hänellä on kaksi signeeraustilaisuutta juuri Tampereella! Muina päivinä hän signeeraa Helsingissä, voit tsekata tarkemmat aikataulut täältä.

Me laitetaan nyt leffa pyörimään, joten tämän myötä toivotan oikein rentoa sunnuntai-iltaa ja ihanaa alkavaa uutta viikkoa! :)

Ave

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti