31.12.2015

2015


Vuoden viimeinen päivä. Tämä tietenkin inspiroi hieman muistelemaan kulunutta vuotta. Sitä tavallaan sanoo taaksejäävälle vuodelle hyvästit, jotta voi ottaa ilolla vastaan uuden vuoden. En tosin ole koskaan oikein perustanut uudenvuodenlupauksista tai "uusista aluista", sillä eihän elämä yhdessä päivässä maagisesti muutu. Lupaukset ovat myös niin helposti rikottavissa, varsinkin jos ne ovat liian kunnianhimoiset, joten jätän mieluummin ne tekemättä ja keskityn tasaisiin, pitkän kaavan muutoksiin. Otan alkavan vuoden vastaan kuten aina ennenkin: tulkoot mitä tulee, olen valmis! :)Mitä siis vuonna 2015 oikein tapahtuikaan? Viime keväältä ei oikeastaan jäänyt muuta mieleen kuin gradusumu, jossa lähes kaikki vapaa-aika kului. Luonnollinen seuraus tästä oli vihdoin valmistuminen kesällä ja järjestämäni pienet valmistujaisjuhlat. Syksy menikin sitten lähinnä töitä etsiessä, välillä lannistuneesti, välillä innostuneesti. Tähän on onneksi ainakin alkuvuodeksi tulossa kaivattua muutosta, kun työni taas jatkuvat.

Tuore maisteri.
Parisuhdepuolella laitoimme Tommin kanssa lusikat samaan laatikkoon, kun muutimme tammi-helmikuun vaihteessa yhteen. Yhteiseloa on siis virallisesti jo lähes vuosi takana! Marraskuussa tuli täyteen seurustelumme 2. vuosi, ja toivottavasti on vielä monenmonta edessä! On vaan niin parasta herätä joka aamu tuon ihanan miehen vierestä ja rakastua joka päivä uudelleen. 


Muuttopäivänä ei paljoa naurattanut.
Reissujakin riitti. Kävin keväällä äitini ja nuorimman siskoni kanssa Tallinnassa. Toukokuussa teimme Tommin kanssa romanttisen reissun Kööpenhaminaan, jossa minä tosin lähinnä vain sinnittelin päivät flunssaisena ja kuumeisena. Kesä kului lähinnä kotimaanmatkailua harrastellen, ja lokakuussa puolestaan teimme äitini kanssa reissun Pariisiin. :)


Tallinnassa
Hups, enpä ole muuten vieläkään muistanut/ehtinyt/jaksanut (+ liuta muita tekosyitä) tehdä postausta tuosta Pariisin reissusta! Okei, ehkä teen sittenkin yhden uudenvuodenlupauksen: Pariisin reissupostaus valmiiksi asap! :D


Pariisissa.
Vuoteen sisältyi valitettavasti myös surullisia hetkiä. Isoäitini menehtyi keväällä, ja kesällä tuli läheisen ihmisen yllättävä poismeno, joka vaikutti koko perheeseeni. Olen myös katkaissut erään myrkyllisen ja tukahduttavan ihmissuhteen, vaikka kyseessä on läheinen perheenjäsen. En yksinkertaisesti halua turhaa negatiivisuutta elämääni.Päällisinä muistoina vuodesta 2015 ovat rakkaiden ihmisten kanssa vietetyt tärkeät hetket, lukemattomat naurunkiljahdukset, onnistumisen tunteet, lämpimät halaukset ja lohduttavat sanat.

Ja hei, onhan tää blogi ollut tosi iso juttu myös! En vielä keväällä tätä aloittaessa edes osannut arvata, millaisen kokonaisen uuden maailman tämä on tuonut mukanaan! Olen oppinut valtavasti uutta, tutustunut upeisiin ihmisiin, saanut lukemattomia uudenlaisia kokemuksia, ja mikä tärkeintä: olen luonut sen oman juttuni, joka inspiroi, innostaa luomaan ja kehittymään.Kiitos kuluneesta vuodesta! Innolla kohti uutta! 

Ave

2 kommenttia: