5.12.2015

Blogipikkujoulut!

Torstaina istuimme blogiporukalla iltaa Bohossa rennon seurustelun merkeissä. Illan mahdollistivat JKL-BLOGIT sekä Adtraction, ja sponsoreina puolestaan olivat The Body Shop, TanStore ja Go4Fit, sekä yllätyssponssarina Vila. Meille oli varattu Bohon perältä kiva pikku kabinetti, johon mahtui mainiosti parisenkymmentä bloggaajaa. Oli hauska huomata, kuinka meitä oli paikalla laidasta laitaan sisustus-, lifestyle- muoti- ja jopa hääbloggaajia. :)Lila Petäjä Adtractionista kertoi aluksi hieman meille bloggaajille siitä, mitä firma tekee ja kuinka toimintaan voi lähteä mukaan. Sitten siirryimme naposteltaviin ja loppuilta menikin rennosti rupatellessa ja tutustuessa. Mukana oli muutama jo aiemmista tapahtumista tuttu bloggaaja, osa oli puolestaan tuttu blogien kautta. Oli mahtavaa tutustua muihin Jyväskylän bloggareihin, sillä harvemmin muita näkee näin face-to-face. :)

Pakko vielä lisätä, että onpas ihanan vapauttavaa olla bloggaajaporukalla! Silloin ei tarvitse pyydellä anteeksi jatkuvaa valokuvausta tai pyytää muita odottamaan, että olen ehtinyt kuvata ruoat, ym. :D Näitä iltoja lisää, kiitos!Ylläolevasta ryhmäkuvasta kiitos Katjalle! Kuinka monta bloggaajaa tunnistat? ;)

Illan asuna mulla oli kevyt kuultava paita, nahkahame sekä koruna beige statement. Hiukset laitoin simppelisti yhdelle olalle. Meinasi muuten tulla pieni tenkkapoo kampauksen kanssa, sillä Tommi oli lähtenyt Helsinkiin hiuslakkapullo mukanaan. Onneksi on naapureita! :D Sekä paita että koru ovat muuten kirppislöytöjä! :)Ja hei, jos meitä bloggaajia hemmoteltiin, niin nyt hemmotellaan teitä lukijoitakin! Saimme teille lahjaksi jopa kaksi eri alekoodia:

The Body Shopin verkkokaupasta -10 % kertaostoksesta koodilla AK1CBCU8. Etu on voimassa 31.1.2016 asti.

Vilan Jyväskylän liikkeestä yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta -20 % koodilla 21108Etu on voimassa 31.1.2016 asti.


Ihanaa viikonloppua!

Ave

Ps. Tsekkaa myös meidän joulutervehdys, jonka Teresa kuvasi! :)

6 kommenttia:

 1. Näyttää niin mukavilta juhlitaan! Itsekin olin ilmoittautunut, mutta niin vaan flunssa jyräsi meidän perheessä ja jouduin viime hetkenä perumaan tuloni. Kuvan näköinen tuo sinun asusi. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse asiassa odotinkin näkeväni sut siellä, mut sit kuulin viime hetken perumisesta. Harmi ettet päässyt paikalle, mut eiköhän näitä iltoja tule jatkossakin! :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
  2. Kiitos! Tulipas paljon kirjoitusvirheitä tuohon ekaan kommenttiin, puhelimella kun näpyttelin... :D

   Poista
  3. Haha, hyvin ymmärsin kaiken! ;)

   Poista
 2. Kaunis asukokonaisuus sinulla, ihanat pikkujoulut teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Oli ihanaa laittautua pitkästä aikaa! :)

   Poista