29.12.2015

Mites se joulu meni?

Olipahan rento ja rauhallinen joulu, toivottavasti myös teillä! Tulimme eilen takaisin Jyväskylään, ja vaikka kotikonnuilla on aina kivaa ja rentoa, oli ihanaa tulla takaisin normaaliin arkeen. Tosiaan, itse aloitan taas työt viikon päästä, joten tässä ehtii vielä hetken lomailla ja juhlistaa vuoden vaihtumista.

Koska minä ja Tommi vietimme joulun erillämme, päätimme juhlistaa kahden kesken jo maanantaina ennen kuin lähdin itse joulunviettoon. Yllätin miehen juustoilla, kekseillä ja pullolla punaviiniä. :) Samalla annoimme toisillemme joululahjat (joita siis sovimme, ettemme ostaisi :D). Molempien lahjat olivat kyllä toivottuja ja etukäteen sovittuja, joten suurempia yllätyksiä ei ollut luvassa.


Sain Tommilta lahjaksi jo pitkään toivomani Satokausikalenterin.
Tommille puolestani ostin Robocop-leffajulisteen, joka oli kyllä jo pitkään ollut myös oma toiveeni. :D Joten win-win! Ostin samalla myös jemmaan Back to the future -julisteen, ehkä sekin pääsee jossain vaiheessa seinälle.

Oho mun heijastus tuli kuvaan myös.
Tiistaina kävimme siskosten kesken tutkimassa Kuopion Matkuksen alennukset, eikä sieltä tietenkään tarvinnut poistua tyhjin käsin. Ostin itse asiassa lähinnä peruspaitoja töihin, niitä sai alle 3 €:n hintaan New Yorkerista, ja samaisesta liikkeestä ostin myös ihanan kukkapaitani, jonka esittelin jo täällä. Tästä taisi tulla muuten kertaheitolla uusi lempipaitani. :)

Lisäksi löysin alusvaatteita, ponchon sekä aikamoisen mekon uudellevuodelle! Sen näätte sitten myöhemmin. ;)

Illalla kävimme vielä koko perheen kesken syömässä Amarillossa, jossa en muuten ollutkaan syönyt hetkeen! Voin suositella ainakin kana-annoksia!

Keskiviikko kului lähinnä valmisteluissa: koristeltiin kuusi, laitettiin joulukinkku uuniin, leivottiin joulutortut, ym... Itse jouluaatto meni sitten tyypilliseen tyyliin: sauna, jouluruokailu, lahjojen jako sekä iltakahvit. Olimme etukäteen sopineet, ettemme ostaisi toisillemme lahjoja, mutta kyllähän sieltä kuitenkin jotain pientä tuli. :) Lähinnä karkkia, koruja, ja muuta pientä. Olin itse ostanut siskoilleni ihan oikeat lahjat, sillä en vain yksinkertaisesti osannut olla ostamatta. :D Äidillemme ostimme puolestaan kimpassa uuden puhelimen, joka tuli kyllä tarpeeseen!


Joulupäivä meni rennosti lähinnä lepäillen, syöden, ja kavereiden luona kyläillen. Se hyvä puoli joulussa on, että suurin osa vanhoista kavereista tulee takaisin kotikonnuille pyhien viettoon, joten aina riittää vierailuja ja kahvitteluja! :)


Tapanina Tommi liittyi seuraamme Savoon ja suuntasimme saunomaan kaveriporukalla. Oli ihana nähdä vanhoja ystäviä, varsinkin kun niin harvoin olemme kaikki samaan aikaan koolla, kaikki kun asuvat eri puolilla Suomea ja jopa Eurooppaa. Lopuksi tietenkin suuntasimme Kuopion keskustaan tapsantansseille. ;)

Sunnuntai menikin sitten rennosti. Heräilimme rauhassa, kävimme syömässä kahden kesken lähiruokaan erikoistuneessa Ehta-ravintolassa ja lopuksi haimme vielä jälkkärijäätelöt Hesburgerista. Eilen maanantaina tulimmekin jo hyvissä ajoin kotiin, onneksi löytyi kimppakyyti! Illalla sain seurakseni tänne ihania opiskeluaikojen ystäviä, joiden kanssa herkuteltiin pitaleivillä ja jälkkärirahkalla, sekä tietenkin vaihdettiin taas kuukausien kuulumiset. :)

Onneksi tässä ehtii hieman huilailla pari päivää ennen uuden vuoden hulinoita. Kuinkas teidän joulu sujui, ja onko suunnitelmia uudellevuodelle?

Ave

4 kommenttia:

 1. Tuo Ehta-ravintola on huippu paikka, joka yllätti todella positiivisesti viime kesän reissulla. Maukasta lähiruokaa, riittävän kokoiset annokset ja huokea hintataso. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä positiivinen yllätys! Meillä ei oikein ollut mitään odotuksia ravintolaa kohtaan, muuta kuin kaverin suosittelut. Annoksista tuli ainakin meidän vatsat täyteen, ja niistä huomasi etteivät ne olleet mitään pakasteruokia, vaan paikan päällä tehtyjä. :)

   Poista
 2. Hyvin sujui ja teillä näytti olleen melkolailla samanlainen joulu, kuin meilläkin; rauhallista menoa ja kivaa yhdessäoloa perheen ja kavereiden parissa! :) Uudelle vuodelle on sen verran suunnitelmissa, että kaveripariskunta tulee meille ja syödään ja mennään katsomaan ilotulituksia. Nyt kun vielä parantuis tästä eilen iskeneestä flunssasta ennen vuoden vaihdetta.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tsemppiä flunssantaltutukseen! Minä sain onneksi oman tautini kuriin juuri sopivasti jouluksi. Teidän joulu kuulostaa ihanalta myös, juuri tuollaista rentoa ja rauhallista sen pitää ollakin. ♥

   Poista