10.12.2015

Nyt ei vaan huvita

Hei vaan täältä sängyn pohjalta! Flunssa päätti sitten iskeä kunnolla minuunkin, ihmeen pitkään selvisinkin pelkästään pienellä aamuisella kurkkukivulla. Noh, eipä sit muuta kuin paljon lepoa ja teetä naamaan. Pyysinkin jo Tommia tuomaan kotimatkalla minulle kaupasta sitruunaa ja inkivääriä.

Kuvat ovat meidän maanantai-illan tyttöjen pikkujouluista.
En kyllä jaksaisi enää yhtään makoilla täällä neljän seinän sisällä. Mulla on viime päivinä ollut päällä taas pieni eksistentiaalinen kriisi. Yleensä jaksan olla energinen ja positiivinen, mutta tämä viikko on ollut jostain syystä todella lannistava.

Luulen että tämä johtuu nyt siitä, että viime viikko oli täynnä hulinaa, tapahtumia ja ihania ystäviä, ja nyt olen taas yksin kotona päivät pitkät enkä oikein jaksa tai keksi mitään tekemistä. Jokainen päivä on samanlainen kuin edellinen, enkä välttämättä edes poistu kotoa koko päivänä.


Toki kaikki on kiinni ihan minusta itsestäni, pitäisi yksinkertaisesti aktivoitua ja käydä ulkona, urheilla, nähdä kavereita ja harrastella kivoja juttuja. Mut ääh, tiedättekö sen tunteen kun ei vain jaksa tai kiinnosta? Kun ei vaan huvita.

Kaiken lisäksi tuo surkea sää tuntuu vaikuttavan minuun enemmän kuin haluaisin. Kun koko päivänä ei tunnu tulevan normaalia päivänvaloa, ei tee edes mieli lähteä ulos tihkusateeseen. Tulisi nyt edes sitä lunta!


Jyväskylän työtilanne ei ainakaan helpota tätä ahdistustani, kun haettavia työpaikkoja tuntuu olevan tarjolla niin vähän. Viime aikoina en ole edes saanut niitä "kiitos hakemuksestasi, tällä kertaa valinta ei kohdistunut sinuun" -maileja hakemistani työpaikoista. Ehkä posti hukkasi myös sähköpostit?

Ikään kuin ei olisi tarpeeksi masentavaa, ettet kelpaa töihin kenellekään, vaan tämän lisäksi et ole edes ilmoituksen arvoinen.


Mut joo, itsesäälipurkaus loppuu nyt tähän. :D Onneksi viikonloppuna tapahtuu taas kivoja juttuja. Sillä olettamuksella siis, että tämä flunssa edes hieman hellittää.

Taidankin painua takaisin nukkumaan. Toivottavasti siellä on ollut edes vähän parempi päivä!

Ave


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti