15.12.2015

The Force Awakens

Kuinkas moni muu on innoissaan huomisesta uuden Star Wars -elokuvan ensi-illasta? Onko kenties liput ostettu jo ennakkoon, vai odotatko varmuuden vuoksi ensin muutaman viikon, että suuri yleisö antaa arvionsa? Vai eikö voisi yksinkertaisesti vähempää kiinnostaa, ja jatkuva hypetys saisi jo luvan loppua?

Noh, mehän kuulumme noihin ensiksimainittuihin. Liput on tosiaan hankittu jo pari kuukautta sitten ennakkomyynnistä, ja huomenna klo 11:15 koittaa vihdoin tuo pitkään ja hartaasti odotettu hetki!Edellisen Star Wars -elokuvan, Episodi III Sithin kosto, kävimme kaveriporukalla kymmenen vuotta sitten (huh, onko siitä niin kauan?!) katsomassa niinikään maailmanensi-illassa. Tyylillä, tietenkin.

Minä, Noora, Pia ja Kaisa.
Minä olen siis kuvassa vasemmalla pukeutuneena kaikkien aikojen lempihahmokseni, Darth Mauliksi, joka on tuttu elokuvasta Episodi I – Pimeä uhka.


Tommi osti tämän figuurin mulle lahjaksi Jenkeissä.
Ja hauskintahan on, että vielä teininä en voinut edes sietää kyseistä leffasaagaa! Vasta kun kuvassa näkyvät rakkaat ystäväni, Kaisa ja Noora tutustuttivat minut puolipakolla kyseisiin elokuviin yläasteiässä, innostuin. :D


Olohuonettamme koristaa tämä upea leffajuliste. Paalupaikalla, tietenkin.
Tommin kanssa kyseisiä leffoja tulee katseltua silloin tällöin, etenkin jos ne sattuvat tulemaan televisiosta, kuten juuri parhaillaan menevä FOX-maraton episodijärjestyksessä. Kaikki aiemmat elokuvat on siis nyt tuoreessa muistissa, tänään on vielä luvassa saagan tähänastinen viimeinen osa, Jedin paluu.


Nää mahtavat espresso-kupit olivat Pariisin-tuliaiseni Tommille. Harmi, ettei me juoda espressoa. :D
Mikäli muuten haluatte lisätunnelmaa näin joulun alla, niin kannattaa tulostaa ja askarrella Star Wars -lumihiutaleet! Niitä löytyy täältä, täältä, täältä ja täältä. Meidän missiona ois tänään askarrella ainakin muutama olohuoneen ikkunaan, saas nähdä kuinka siinä käy! :DMay the Force be with you!

Ave6 kommenttia:

 1. Ooh ihan parhautta! :D ..tosin leffaliput on niin pirun kalliita, ettei vaan maltettu mennä nyt heti kattomaan :/ E-pohjanmaalla olis ollut lippuja ILMAISEKSI tarjolla tuohon ja pääsis vielä Powerparkin leffateatteriin kattomaan, mutta me ei tietenkään sillon enää olla siellä! Vääryys!!

  (Fb:stä bongasin blogisi ja jään lukijaksi - pelkästään jo tän tekstin perusteella! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hauskaa, tervetuloa lukijaksi! :D

   Leffaliput ovat kyllä aivan järkyttävissä ryöstöhinnoissa nykyään, mut jos vaikka vain yhden leffan käy katsomassa vuodessa, niin onhan sen nyt ehdottomasti oltava tämä! ;) Saas nähdä mennäänkö kenties katsomaan vielä toistekin (niin kävi jokaisen Sormusten Herran kohdalla :D).

   Wautsi, onpa ollut Pohjanmaalla melkoinen kampanja! Powerparkin oma, kenties? Harmi, ettet tällä kertaa päässyt!

   Poista
 2. Jännityksellä odotan! Upeaa, että mun ikisuosikki Harrison Ford löytyy tästä osasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, että en todellakaan joutunut pettymään! :)

   Poista
 3. Aivan mahtavat nuo teidän asut! Oliko teillä nyt ensi-illassa teeman mukainen asustus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei valitettavasti ollut tällä kertaa aikaa eikä rahaa panostaa asuun, mutta kyllä siellä teatterissa ainakin yksi jedi oli! :D

   Poista