11.12.2015

Tonttulakkipäivä huomenna!

No niin kulkaas, niin ne asiat vaan aina tuppaa järjestymään! Kun vielä eilen tuskailin työttömyyttäni ja yleistä aikaansaamattomuuttani, sain tänään tietää, että minulla on töitä luvassa taas ainakin kahdeksi kuukaudeksi! Tämän kunniaksi kuulkaas oikein repäisin, ja ostin JOULUKORTTEJA! :D Oon joo aika villi.

Mut itse asiassa tuo ilouutinen ei ollut tämän postauksen alkuperäinen tarkoitus, vaan halusin tulla muistuttamaan kaikkia jyväskyläläisiä siitä, että huomenna lauantaina 12.12. vietetään virallista Tonttulakkipäivää. Tämä tarkoittaa sitä, että matkustat ilmaiseksi millä tahansa paikallisliikenteen bussilla, mikäli sinulla on päässä tonttulakki!

Kyseessä on Jyväskylän seudun joukkoliikenteen hyvän mielen tempaus, jolla halutaan lisätä joulumieltä matkustajien kesken. Minusta aivan ihana idea! :)

Nyt on loistava tilaisuus vaikka mennä hieman kauemmas kylään, tai ehkä mieli tekee lähteä pitkästä aikaa kiertelemään kirpputoreja?Juuri sopivasti huomenna sattuu olemaan myös erään kaveripariskunnan bileet hieman kauempana keskustasta, joten voiko olla sopivampaa saumaa tonttulakkipäivälle!

Lue tempauksesta lisää Jyväskylän kaupungin sivuilta.

Kuinkas moni aikoo huomenna tonttulakkeilla?

Ave

2 kommenttia:

  1. Aika paljon olikin tonttulakkiväkeä liikenteessä. :) Aivan ihana idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että ihmiset ottavat osaa tällaisiin tempauksiin! :)

      Poista