30.1.2016

Klassisena kevättä kohti

Tänä aamuna ihmetys oli suuri, kun aurinko paistoi, mutta lämpötila ei ollutkaan pakkasen puolella! Kaiken lisäksi aurinko myös hieman lämmitti ikkunan läpi, mitä ihmettä on tämä. No kevät tietenkin, ja ainakin tänään sen pystyi kuulemaan lintujen laulusta ja virtaavasta Tourujoesta. Sinänsä tuntuu kyllä utopistiselta, että ollaan kuitenkin vielä tammikuun puolella, mutta ulkona näyttää ja tuntuu aivan maaliskuulta. Joten saas nähdä tekeekö talvi vielä paluun, mutta tänään fiilisteltiin ainakin päivän verran jo kevättä! :)

Tuo supermuhkea kaulaliina oli joulukuun lopun alennuslöytö Vilasta, ja se on pelastanut minut monilta paukkupakkasilta. Näin lämpimällä säällä sidon sen hieman väljemmin, ja tuohon Vilan takkiini se sopii kuin nyrkki silmään (vai miten se sanonta menikään...). Laukku puolestaan on kirpparilöytö viime syksyltä. :)
Tänään muuten tuuli aivan saaa...maristi! Oli hieman haasteellista saada kuvia. :DOn muuten ollut ihana huomata, kuinka pienen blogitauon jälkeen inspiraatiota riittää taas aivan uudella tavalla. Pitkät yöunet, hidas aamiainen sekä ihana auringonpaiste ovat saaneet minut tänään vallan pursuamaan energiaa, ja Tommi saikin ihmetellä tuossa aamupäivällä mun pientä tanssikohtausta. :D

Tänään illalla mennään katsomaan eilen ensi-iltaan tullut The Revenant ja ehkä myös sitä ennen jonnekin syömään. Ja huomenna nään rakkaita ystäviä vegebrunssin merkeissä! Ihanan leppoisaa viikonloppua! 

5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Ja oli kyllä hyvä se The Revenant. Kävin eilen ite kattomassa sen. En silti tiiä oliko se niin hyvä, että Leolle pitäis siitä oscar povata... Ehkä kallistun enemmän Eddien puoleen! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jännää nähdä millainen se leffa on, kun sitä on niin paljon kehuttu! Joko katsoit The Danish girlin? Mä kyllä soisin Leolle vihdoin sen oscarin, Eddie voitti kuitenkin jo viime vuonna! :D

   Poista
  2. En oo kattonut Danish Girliä vielä kun odottelen sitä leffaan, ja sehän tulee vasta ens viikolla. Meinasin kyllä mennä ensi-iltaan tuijottelemaan senkin! Kyllä Eddie on niin loistava, että ansaitsee kaksikin oscaria peräkkäin ;) Ei sillä, kyllä Leokin ansaitsee, mutta ei ehkä tästä suorituksesta.

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus tämä: mun lempivärejä ja kuvioita taas kerran. Mukava viikonloppu kuulostaa olevan sinulla meneillään! Nautihan :)

  Niin ja todellakin Leolle se pysti! Olis ansaittu jo useampaan kertaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meillähän on todistetusti samankaltainen vaatemaku! ;) Viikonloppuna rentoutuminen ja nollailu on aivan parasta! ♥

   Jännää, kohtahan ne Oscarit jo onkin! Mies muuten nappasi parhaan miesnäyttelijän pystin myös viikko sitten Screen Actors Guild Awardseissa!

   Poista