1.1.2016

Mieluummin överit kuin vajarit

Toivottavasti kaikilla oli rento ja mukava vuodenvaihde! Me vietimme iltaa kavereiden juhlissa ja alkaneen vuoden ensimmäiset tunnit baarin tanssilattialla, ja tänään tuntuu kyllä päkiöissä, että tulipas tanssittua! Postauksen otsikolla ei nyt kuitenkaan viitata eilisillan mahdolliseen alhoholin määrään veressä, vaan tietenkin mun överiupeaan uudenvuodenmekkooni!

Kuka muistaa vielä Balmain x H&M -mainoksen, jossa vilahti Kendall Jenner vihreässä bling-bling -mekossaan?Muistan jo tuolloin ajatelleeni, että ai että on överiupea mekko! En ole koskaan voinut sietää bling-blingiä tai mitään kimaltelevaa, mutta jostain syystä tämä mekko lumosi minut kuin tulikärpäsen konsanaan.

Pitkin syksyä vaatekauppoihin alkoi ilmestyä mitä mielikuvituksellisimpia pikkujouluvaatteita, kaikessa blingin väreissä tietenkin, ja huomasin hypisteleväni ja hiplailevani kyseisiä vaatekappaleita aina vain enemmän. Kunnes kerran näin Bik Bokin näyteikkunassa jotain niin överiä, että minun oli pakko astua sisään ja sovittaa mekkoa. Osittain tosissani ja osittain vitsillä lähettelin sovituskopista kuvia Tommille. "Heko heko mikä mekko, pitäiskö ostaa?" En kuitenkaan ostanut.

Kunnes reilu viikko sitten päädyimme siskojeni kanssa aleostoksille Matkukseen, ja tuo samainen mekko roikkui alerekissä. Sovitin uudemman kerran, jäin vielä miettimään, kiersin ostoskeskuksen läpi, ja palasin kuitenkin Bik Bokin liikkeeseen hakemaan tuon vaatekappaleen. Siskoni osti sen lopulta minulle joululahjaksi. Kätevää! :D
Joten tadaa! Tässä tämä överimekko nyt on! :D Vaikka tätä pitäisi vain sen yhden kerran vuodessa, on se sen arvoista! Eipähän tästä lähtien tarvitse enää miettiä vaatevalintoja uudellevuodelle, hehe.

Hiukset laitoin simppelisti rullalle ja pitkästä aikaa uskaltauduin laittamaan myös luomiväriä (kiitos piilareiden)! Korvikset ovat puolestaan löytö Bijou Brigitten alennuksista.
Harmi kun ei ehditty ottaa kuvia päivänvalossa! Mitäs olette mieltä? Entä kuinka teidän uusivuosi sujui? Meillä oli loppujen lopuksi tosi rento ilta, ja sitä oikeastaan suunniteltiin sitä mukaa, kun se eteni. Ystäväni Katja tuli kylään ja kävimme tosiaan yksissä kotibileissä, josta lopulta koko poppoo siirtyi Freetime-rokkiklubin puolelle. Sain muuten mekostani paljon kehuja pitkin iltaa! ;)

Ave

5 kommenttia:

 1. Ompas hieno! :o Ihana aukko selässä ja kiva ettei tuo oo semmoinen vesirajamekko, jotenkin paljon tyylikkäämpi kuin sellaiset! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo selän aukko tekee tästä kyllä kivan persoonallisen! Eräs naispuolinen henkilö totesi vessajonossa, että oli jo aiemmin illalla ihastellut mun takamusta tässä mekossa! :D

   Poista
 2. On kyllä kivan näköinen, eikä näytä yhtään liian överiltä! Kelpais mullekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eikun bongailemaan samaa mekkoa alennusmyynneistä! ;)

   Poista
  2. Mahtava mekko ja takamuskin ihan kiva. :D

   Poista