16.1.2016

Talvinen OOTD

Talvi päättikin tänä vuonna tulla kerralla rytisten pitkän ja leudon syksyn jälkeen, ensin massiiviisilla paukkupakkasilla ja sitten parin päivän lumikaaoksella. Nyt ollaan onneksi päästy sopivaan välimaastoon molemmissa, ja ainakin täällä Jyväskylässä on tänään upea talvipäivä ja miinusasteita parisenkymmentä.

Okei, siinä parissakymmenessä on silti se viitisen astetta liikaa, jotta tuolla ulkona viitsisi touhuta mitään pidempään, joten tänään minulla on aikeissa vain pysytellä sisätiloissa ja ottaa rennosti. Pitkästä aikaa viikonlopulle ei ole myöskään mitään varsinaisia suunnitelmia, joten rento nollaus tekee nannaa!
Nämä kuvat on itse asiassa otettu jo loppiaisena samalla kun nappasimme kuvat tuosta takistani. Tällaiset leudot talvipäivät on hyvä hyödyntää ja ottaa kerralla useammat kuvat. Tuo takkini on niin paksu ja lämmin, että tänä vuonna en ole juurikaan pitänyt villapaitoja, mikä on sinänsä harmi. Ostin nimittäin jo viime talvena pari ihanaa villapaitaa, jotka odottavat kaapissa tositoimiin pääsyä. Ehkä mun pitää vain alkaa käyttämään ohuempaa takkia? :D
Oi voi, noista kuvista kyllä huomaa, että olisi taas aika tehdä jotain mun hiuksille! Tosin mulla on nyt testauksessa taas muutama uusi hiustenhoitotuote, niistä sitten myöhemmin lisää!

Ja hei, meille tulee muuten huomenna toinen kissa! Tosin vain puoleksi vuodeksi, sillä sen omat omistajat lähtevät kevääksi Keski-Eurooppaan vaihtoon. Operaatio "tutustetaan kissat toisiinsa" alkoi jo kesällä, ja tämä uusi tulokas Sasu onkin vieraillut meillä muutamaan otteeseen pitkin syksyä, tosin vaihtelevalla menestyksellä. :D Iines on nimittäin niin reviiritietoinen ja epäluuloinen toisia kissoja kohtaan, että puolustusreaktio on ollut hyvin voimakas.

Mutta hiljaa hyvä tulee, ja olen itse kuitenkin hyvin luottavaisin mielin. Eiköhän niistä vielä kaverit tule. :)

Ja hei vielä pieni uutinen muumimukien ystäville! Uusi Håll Sverige Rent -muki on ilmestynyt, ja sen ennakkomyynti on jo alkanut Ihanaiset.fi-sivustolla sekä Scandinavian Design Center -sivuilla! Muki on tilattavissa myös virallisen Moomin.com verkkokaupan kautta. Normaalistihan mukia saa ainoastaan Ruotsista tai ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta, ja se tulee myyntiin 1.2.2016. Onneksi meillä on juuri sopivasti suunnitelmissa ensi kuulle Tukholman-risteily... ;) Stay tuned!
Leppoisaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Omistan vain yhden muumimukin ja senkin voitin jossain kilpailussa :) Mukeista en siis niin perusta, mutta Muumi tv-sarja tulee lapsuuden muistojen vuoksi olemaan aina sydäntä lähellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumilaakson tarinat ovat kyllä niin rakkaita, ja mulla onkin ne kaikki dvd:nä hyllyssä. :) Silloin tällöin katsellaan niitä edelleen (ja alunperin mun ja Tommin tarina on muuten lähtenyt muumeista! :D).

      Poista