18.1.2016

Tämän vuoden muumi-uutuudet

Olipas ihanan rento viikonloppu, joka ainakin meillä meni ihan vain löysäillessä ja pannukakkuja leipoessa. :D Mites teillä?

Tänä vuonna meitä muumifaneja hemmotellaan oikein olan takaa, sillä tulevana keväänä on tulossa useampi uusi tuotesarja, joten ajattelin tehdä näistä aivan oman esittelypostauksen.

Jo aiemmin mainitsinkin uudesta Håll Sverige Rent -mukista, jota voi tilata mm. täältä, täältä sekä täältä, tai sitten menemällä Ruotsiin. :D Mukia lienee mahdollista saada myös Suomessa sijaitsevista virallisista Muumi-kaupoista.


Ensimmäinen Suomessa julkaistuista uusista tuotesarjoista on Ystävyys, ja se on ilmestynyt 15.1.2016. Astioiden teemana on Kuka lohduttaisi Nyytiä? -tarina, ja aluksi sarjasta ilmestyvät kannu, tarjoilukuhlo sekä 1,2 l purkki.


Lähde: Moomin.com
Kevään mittaan tuoteperhe laajenee, mutta kuinka, on vielä mysteeri! Oletettavasti luvassa on ainakin mukia, lautasta ja kulhoa, samaan tapaan kuin Seikkailu- ja Seikkailu Muutto -sarjoissa.


Vuoden 2016 uudet muumimukit puolestaan näyttävät tältä:
Bongasinkin jo tässä yhtenä päivänä Facebookin sivupalkin mainoksesta tuon Tuutikki-mukin ja aloitin kuumeisen Sherlock-salapoliisityön mukin löytämiseksi! Muki korvaa korvaa aiemman sinisen Tuutikki-mukin, joka on jo poistunut tuotannosta. Tuosta mustasta esi-isä -mukista puolestaan taisi tulla kertaheitolla uusi lempparimukini! Myyntiin nämä tulevat luultavasti vielä tämän talven aikana.

Lisäksi on paljastettu jo ensi kesän teemamukien kuvitus, ja se näyttää tältä!
Oih, aivan ihana! Tykkään näiden uusien sarjojen kohdalla erityisesti siitä, että parin viime vuoden tylsempien kuvien jälkeen ollaan taas siirrytty enemmän perinteiseen, tovemaiseen piirrostyyliin.

Mitäs tykkäätte? :)


Pssst. Edit 11.8.2016: käy kurkkaamassa syksyn muumiuutuudet täältä!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania!:) Odotan innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käynyt harva se päivä tarkistamassa Jyväskylän tavarataloista, että joko tuota Ystävyys-sarjaa olisi ilmaantunut kauppoihin! :D Ei ollut vielä tänään...

      Poista