3.1.2016

Uusia tuulia

Uusi vuosi, uudet kujeet — ja uusi nimi! Oikeastaan kyllästyin blogin Ave Katriina -nimeen jo heti parin kuukauden jälkeen blogin perustamisesta, mutta vierähti silti komeat puoli vuotta, ennen kuin saimme Tommin kanssa tehtyä mulle uuden bannerin. :D Noh, parempi myöhään, ja niin edelleen.

Blogin osoite pysyy kuitenkin ainakin näin alkuun samana, joten äiti, sama linkki toimii edelleen! :D En halua vielä muuttaa sitä, sillä saas nähdä kauanko kestää ennen kuin kyllästyn taas tähän blogin uuteen nimeen. Juu tiedän, oon aika helposti kyllästyvää sorttia...

Loin muuten vihdoin myös Facebook-sivun blogilleni! Sen perään onkin jo kyselty, löytyy siis täältä! Opettelen tosin vasta hallinnoimaan tuota omaa sivuani, joten olkaa kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä, jooko. :D

Jos joiltakin on mennyt ohi, niin minut löytää nykyään myös Instagramista nimellä avekatriina. Tervetuloa seuraamaan! :)


Uusi vuosi, uudet kalenterit.
Tänään on tosiaan viimeinen vapaapäiväni ennen kuin aloitan taas työt huomenna. Jännää! On ihana saada taas jotain päivittäistä tekemistä rytmittämään arkea. Viikonloputkin tuntuvat paljon paremmalta, kun ne on ensin "ansaittu"! :)

Jyväskylässä on tänään satanut hiljalleen lunta koko päivän, joten kävimme ottamassa muutamat tunnelmalliset asukuvat. Niitä postailen sitten aikanaan. ;)

Leppoisaa sunnuntaipäivää!

8 kommenttia:

 1. Kiva uusi nimi! Ja hienoa että teit Face-sivun blogille, helpottaa huomattavasti seuraamista JKL-BLOGIEN kautta! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Bannerista välitän kehut tuolle miehelle. ;)

   Poista
 3. Hei! Sä vaikutat mielenkiintoselta tyypiltä! Kiinnostaisko tutustua toiseen jyväskyläläiseen bloggaajaan? :) Mun blogit ehkä vähän eri kaliiperia kun sun, mutta väliäkö sillä! Jos ei muuta niin ainakin kiinnostais kuulla lisää tosta teiän jenkkien roadtripistä (vaikka kahlaan kyllä just sitä blogia läpi) kun itselläkin sellainen joskus suunnitteilla. :) Jos nappaa niin heitä vaikka facessa viestiä, https://www.facebook.com/tttiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, tulipas hyvä mieli sun kommentista! ♥ Todellakin kiinnostaa tutustua, ja mitä erilaisemman kaliiberin blogi, sen parempi! ;) Jenkkireissustakin jaksan höpötellä vaikka loputtomiin, joten mäpäs nakkaan sulle viestiä Facebookin puolella! :)

   Poista