1.2.2016

De Cafén sunnuntaibrunssi

Nyt on ihan pakko tulla hehkuttamaan uudesta löydöstäni, sillä tällaisia hetkiä tapahtuu täällä Jyväskylässä harvoin! Kyseessä on Torikeskuksessa sijaitseva Sisustuskahvila De Café, ja tämä uusi löytö on nimenomaan kahvilan sunnuntaibrunssi!

En itse olisi osannut aavistaakaan, että tämä ihanan tunnelmallinen kahvila kätkee sisäänsä myös sunnuntaibrunssin, mutta ystäväni Tanja oli bongannut tämän Facebookista! Näitä brunsseja ei järjestetä joka viikko, vaan silloin tällöin, ja niistä ilmoitetaan kahvilan Facebook-sivuilla. Brunsseilla on joka kerta eri teema, mm. Meksiko, Kreikka, Italia, USA, Ranska, Skandinavia, Englanti, Espanja... Ympäri maailman siis mennään! Teemabrunsseja on myös vappuna, äitienpäivänä, Halloweenina, isänpäivänä...Me kokoonnuimme ihanien leidien kanssa eilen vegebrunssille, ja olipahan muuten niin hyvvää, että taisin vähän ylensyödä. Hups. En valitettavasti ottanut kameraani mukaan, joten joudutte tyytymään kamerakuviin. Jospa ensi kerralla muistaisin!

Joka tapauksessa ruoka oli erittäin herkullista, tarjonta monipuolinen, ja syöpöttelyn päätteeksi maistuivat suussasulavat jälkkärit sekä kahvi. Eilen menussa oli tarjolla nuudelisalaattia, couscousia, punajuurihummusta, guacamolea, kasviswrappeja, chili sin carnea, savupaprikapiirakkaa, vihreää salaattia sekä superherkullista maalaisleipää. Jälkiruokana oli ananas-keikauskakkua, kinuski-suolapähkinäbrownieta sekä tuoreita hedelmiä. Lisäksi ateriaan kuuluivat kivennäisvesi, tuoremehu, kahvi ja tee. Todellakin siis makeaa mahan (ja rahan) täydeltä!Koska kyseessä on sisustuskahvila, on se nimensä mukaisesti myös ilo jokaisen sisustajan silmälle, ja halutessasi voit vaikka ostaa juuri sen tuolin, jolla istut! Kaikki kahvilan irtaimisto on siis myynnissä, ja luonnollisesti myös kahvilan makeat ja suolaiset herkut ovat ostettavissa mukaan. De Cafésta voit myös tilata tuotteita omiin juhliin!Seuraava De Cafén sunnuntaibrunssi on ystävänpäivänä 14.2., ja kattauksia on klo 12 sekä klo 14. Brunssin hinta on 19 €/hlö. Muista varata paikkasi ajoissa!

Onko joku muu sattunut kokeilemaan De Cafén brunsseja?

Mukavaa viikkoa!


EDIT: Ystävänpäiväbrunssin hinta näkyykin olevan 25 €! :)

2 kommenttia:

  1. Voi että kun näyttää hyvältä tuo brunssi :)! Tässähän tuli ihan nälkä kun tuon kuvan näki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä oikein maukasta! :) Pitää kyllä testailla noita De Cafén brunsseja jatkossakin!

      Poista