18.2.2016

Tukholman tuliaiset

Heti alkuun on huomautettava, että tästä postauksesta tulee lyhyt, sillä eihän tuolla reissussa ollut lainkaan aikaa kierrellä kaupoissa. Ostokset rajoittuivatkin lähinnä laivan tax free -löytöihin, eikä niitäkään tullut kuin pari. Mut hei, ei se määrä vaan laatu! ;)Håll Sverige Rent II

No tätähän sieltä Ruotsista nimenomaan lähdettiin hakemaan, ainakin jos minulta kysyy. Kyseessä on siis viime vuoden pinkille mukille jatkoa saanut uusi Pidä Ruotsi puhtaana -muumimuki. Myös pari kaveriani pyysi tuomaan itselleen saman mukin, joten ostin kerralla useamman. Ihmekös, kun ei niitä muita ostoksia mahtunut... :D
Lumene True Mystic Volume Mascara

Tätä ripsiväriä olen himoinnut siitä lähtien, kun luin siitä vuoden alussa Kivipuuteri-blogista. Olen aiemmin käyttänyt ahkerasti Lumenen muita ripsareita, eritoten Blueberry Wild Volumea, mutta aina niistä on puuttunut se jokin. Joten kun aloin huomata tästä kyseisestä ripsarista positiivisia kokemuksia muistakin eri blogeista, halusin ehdottomasti itsekin kokeilla.


Kaupoissa tämän ripsarin hinta vaihtelee siinä 18-20 euron kieppeillä, mutta laivalla tämä oli 14 €! Ostin tämän jo menomatkalla ja se pääsi samantien testaukseen. Olisin ostanut jemmaan vielä toisen, mutta paluulaivalla Amorellalla tuote ei ollut vielä ehtinyt kaupan hyllyille. Harmi!


Tässä vertailuna omat ripseni kyseisellä tuotteella ja ilman. Joko teillä on tuotteesta omia kokemuksia? Itse kyllä tykästyin, ja taidan ostaa tätä jatkossakin.Ohhoh, kylläpäs näytän rähjääntyneeltä näin työpäivän päätteeksi...

Viimeisenä pikku matkamuistona toin itselleni tämän ah-niin-ruotsalaisen shottilasin! Minulla on tapana ostaa yksi kiva shottilasi joka reissulta, vaikka eipä niitä shotteja tule kyllä juuri koskaan nautittua... Mut hei, onpahan hieno kokoelma! :D


Yhden päivän aikana ei kyllä paljoa ehdi shoppailemaan, ellei lähde Tukholmaan varta vasten juuri ostosreissulle. Vanhastakaupungista löysimme kivoja ja persoonallisia pikkuputiikkeja, keskustasta puolestaan löytyivät ihan samat ketjuliikkeet, mitä on täällä Suomessakin. Hintatasokin on käytännössä sama, joten ellei ole jokin tietty paikallinen merkkiliike mielessä, jättäisin ostokset suosiolla väliin. Vai mitä olette mieltä, onko Tukholma parempi shoppailukaupunki kuin esimerkiksi Helsinki?

Oih ihanaa, pitkästä aikaa vapaa viikonloppu tulossa! Kun on kaksi viikonloppua putkeen reissannut pitkin maita ja mantuja, sitä kaipaa rentoa nollausta. Saas nähdä, ehkäpä käydään vielä kerran tälle talvelle luistelemassa! :)

Mukavaa loppuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että olet tykännyt Lumenen ripsiväristä. Se on ihan suosikkini ja näyttää sinunkin ripsissä tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä taisi tulla mullakin uus lemppari! :)

   Poista
 2. Minäkin ostin tuon muumimukin kirpparilta yks päivä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään oikeastaan ensimmäisestä, pinkistä Ruotsi-mukista hieman enemmän, ihan vain pirtsakan värinsä vuoksi, mutta kiva on tämäkin! :) Ja noh, keräilijä kun olen, niin olihan se muki saatava omiin kokoelmiin! :D Onpa kiva että liityit lukijaksi! Pitääpä tulla kylään Aurinkokujallekin! :)

   Poista
 3. Meillä on Tukholmassa aina tietyt kaupat, jotka halutaan kiertää, kuten TopShop ja Åhlens. Ketjuliikkeitä kierretään sitten fiiliksen ja ajan mukaan, sillä niissä hintataso ja tarjonta tosiaan ovat aika samat kuin Suomessa. Kivaa viikonloppua ja hei, sulle on mun blogissa haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholmasta kyllä varmasti löytyy monia kauppoja, mitä täällä Suomessa ei ole! Itsekin ryntään Tallinnassa käydessä aina ensin NewYorkeriin. :D

   Oi kivaa, pitääpä mennä heti kurkkimaan mikä haaste siellä odottaa! :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista