6.3.2016

Tyttöjen viikonloppu

Tommi paineli perjantaina Helsinkiin Go Expo -messuille, ja minä puolestani sain vieraakseni ihanat ystävät Maaritin ja Floran, joiden kanssa vietimme ihanaa ja rentoa hömppäilyviikonloppua, eli toisin sanoen tyttöjen viikonloppua!Perjantai-ilta kului lähinnä porkkanakakkua syöden ja kuulumisia vaihdellen. Maarit asuu Kuopiossa, joten näemme harvemmin ja näin ollen juttua riitti yömyöhään asti. Lauantaina tytöt nousivat varhain salille, minä puolestani skippasin urheilun ja keskityin lähinnä vain heräilemään ja pysymään pystyssä.

Kävimme syömässä nepalilaisessa Nagarkot-ravintolassa, jonka jälkeen pyörähdimme kaupungilla, josta tarttui mukaan ihania Mavalan Garden Party -kevätlakkoja sekä pullo punaviiniä. :D Mulla tosin oli taas sen verran heikko olotila, että kauaa emme kaupungilla jaksaneet kierrellä. Nuo Mavalan lakat muuten olivat jo nyt Sokoksella hintaan 3,90 €! Ostin samalla myös aluslakan, sillä kynteni ovat päätyneet aika huonoon kuntoon enkä ole enää pitkään aikaan edes muistanut käyttää aluslakkaa.Tietenkin näitä ihania kevätsävyjä piti heti testata, ja tällä kertaa ensimmäisenä kynsiin päätyi sävy 275 Petunia, joka onkin melkoisen Barbie-pinkin värinen! Nyt mukaan tarttui kolme eri sävyä, mutta voi olla, että käyn ensi viikon Kutsu kauneuteen -tapahtuman yhteydessä täydentämässä kokoelmaani vielä parilla eri lakalla... Mitäs te tykkäätte näistä kevätväreistä?Lauantai-ilta kului pitsan ja leffan parissa, joista jälkimmäinen tosin jäi kesken, sillä rupattelu ja elämän syvien syntyjen pohdinta olikin mielenkiintoisempaa. Samalla tietenkin tuhottiin aiemmin päivällä ostettu viinipullo, sekä loput porkkanakakusta. Tytöt olivat myös ostaneet jokaiselle oman prinsessa-Kinder-yllätysmunan. :D Ihanaa hömppäilyä!Tänään molemmat tytöt lähtivät jo aamupäivästä, joten olen lähinnä siivoillut ja katsellut telkkaria. Oloni on ollut koko päivän taas todella outo, ja päällä on tälläkin hetkellä kova päänsärky ja heikotus. Päätin kuitenkin skarpata ja lähteä hetkeksi ulkoilmaan, joten kävelin n. kilometrin päässä olevaan Minimaniin. Olin kuullut työkaverilta, että uudet Tuutikki- ja Esi-isä -muumimukit olivat siellä tarjouksessa hintaan 11,95 €, joten uhmasin huonoa oloani ja päätin lähteä ottamaan selvää. Tuutikki-muki löytyi, mutta Esi-isät olivat jo loppuneet (niitä tulee luultavasti ensi viikon lopussa lisää). Mutta ei hätää, sillä Tokmannilla nuo mukit ovat hintaan 12,85 €! Myös normaalihintaiset mukit ovat siellä tällä hetkellä tarjouksessa hintaan 10,95 €!Tajusin muuten juuri, että mulla on ollut aika pinkki viikonloppu! :D Ostin myös itselleni piristykseksi Minimanista nuo ensimmäisen kuvan tulppaanit, koska kukkia ei voi koskaan olla liikaa!

Oli kyllä ihana saada tytöt kylään, vaikken ihan parhaimmillani ollutkaan. Mulla alkaa jo pikkuhiljaa menemään hermot tähän jatkuvaan huonoon oloon. En pysty keskittymään mihinkään kunnolla, en pysty harrastamaan edes kevyttä liikuntaa ilman että alkaa oksettamaan, ja tuntuu että olen koko ajan vain kärttyinen ja surullinen. Väsyttää ja turhauttaa, enkä ainakaan vielä ole huomannut mitään muutosta fysioterapeutin venyttelyohjeiden myötä. Kunpa olisi jo normaali olotila! :(

2 kommenttia: