14.4.2016

Joko uskaltaa pitää tennareita?

Kävimme hannamaria-blogin Hannan kanssa alkuviikosta nappaamassa pikaisesti sadekuurojen välissä parit asukuvat. Olen viime päivinä ollut hieman kahden vaiheilla, että laitanko niskaan nahkatakin ja jalkaan tennarit, vai menenkö vielä turvallisesti talvikengillä ja -takilla. Aamuisin töihin lähtiessä on vielä melkoisen viileä, mutta päivisin pärjää jo nahkatakilla ja talvitakki käy hieman liian kuumaksi. Fiksuinta olisi varmaan harrastaa kerrospukeutumista, vai kuinka te olette ratkaisseet tämän ongelman?Rohkaistuin laittamaan kuvia varten ohuen mekon päälle, mutta ihan näin vähissä vaatteissa en vielä muuten uskaltautuisi ulos (varsinkaan sadepäivänä). Mekko on muuten pääsiäislomalöytö Matkuksen New Yorkerista. :)
Vähän kyllä hirvittää, kun sään on ennustettu taas viilenevän, luntakin voi jopa sataa! Mulla on jatkuvasti kauheat vilunväristykset niin töissä kuin kotonakin, eivätkä meidän kämpän patterit enää juurikaan lämmitä, joten villasukat jalassa ja villapaita päällä täällä kuljeskelen. :D Toivottavasti tämä nyt ei enteile mitään kevätflunssaa!Jokos teillä on tennarit jalassa? :)


Ps. Vielä on tämä päivä aikaa osallistua arvontaan!

10 kommenttia:

 1. Oi miten kiva mekko ja tosi nätit kuvat! Hyvin mätsää nuo graffitin värit mekkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo tuo graffiti oli aika täydellinen löytö. :D

   Poista
 2. Ääni tennareille! o/ Mäkin kulkisin jo ne jalassa, mutta hittovie kun niissä on nauhat.. inhoan sitä säätöä aina jalkaan laittaessa ja pois ottaessa xD Kulkisin tarralenkkareissa AINA, mutkun ei niitä tahdo löytyä enää aikuisille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tuo on kyllä totta, ovat ne narut kieltämättä melko aikaavieviä, varsinkin jos on kiire! :D Balleriinakelejä odotellessa! ;)

   Poista
 3. Nätti mekko ja hieno huivi - sopii hyvin sun ja mekon väreihin! :)

  Mä oon pariin kertaan ollut tennareissa, mutta etenkin aamulla vetäisen mielummin nilkkurit jalkaan. On kuitenkin välillä vielä aika hyistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin oon laittanut töihin nilkkurit, mutta jos töiden jälkeen tulee lähdettyä jonnekin, niin sitten saatan vaihtaa kotona tennareihin. Iltaisin ja öisin on kyllä vielä ihan liian kylmä!

   Poista
 4. Kivan pirteä mekko! Mulla oli tänään tennarit ekaa kertaa tänä keväänä -päivällä jo tarkeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo mekko on ihanan värikäs ja sopii kevätfiilikseen. :)

   Poista