4.4.2016

Synttäriviikko: linkkaa blogisi!

Tällä viikolla blogini viettää 1-vuotissynttäreitä, joten ajattelin sen kunniaksi tehdä teeman mukaisia postauksia koko viikon. :) Kannattaa siis pysyä kuulolla!En olekaan vielä tämän vuoden aikana tehnyt linkkaa blogisi -postausta, ja kaipailen uusia tuttavuuksia lukulistalle, joten tässä tulee! Ilmianna siis oma tai kaverin blogi, ja laita mukaan myös pieni blogiesittely. Valitsen joukosta 5 mielestäni tällä hetkellä mielenkiintoisinta, ja teen niistä erillisen esittelypostauksen. Mikäli blogisi valitaan, niin tulen myös käyttämään blogisi banneria.Aikaa linkkailuun on koko synttäriviikko, eli sunnuntaihin 10.4. asti (sovitaan vaikka, että keskiyöhön).

Ja sitten eikun kommenttiboksi laulamaan! :)

19 kommenttia:

 1. http://a-bstrakti.blogspot.com Pistetään nyt vaikka tiedät kyllä varmaan jo :)

  VastaaPoista
 2. Onnea 1-vuotiaalle blogille!

  Saako ilmiantaa oman blogin, jos luet sitä jo? :D No mutta, ehkä blogi on jollekin muulle uusi! Tervetuloa siis kurkistamaan Oranssia, jossa kokataan, tehdään diy-töitä ja sisustetaan värikästä kotia. Välillä mietitään maailmanmenoa teekupillisen äärellä ja usein katsotaan ympäristöä kameran linssin läpi. :) http://oranssia.com/

  Ja sitten vielä pari muuta blogivinkkiä - kannattaa käydä kurkkaamassa myös näitä kivoja blogeja! :) Ruusumäki (http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/), Ai karkkii! (http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/) ja MiruMaru (http://miru-maru.blogspot.fi/) :)

  VastaaPoista
 3. Hei jee, onnea! :)

  Tottakai vedetään kotiinpäin, eli oma blogini; http://elaimetjaelamaa.blogspot.com josta löytyy kaikenmoista menoa kodin remppaamisesta kirpparilöytöihin ja eläimistä kynsilakkoihin! Päiväkirjamaisesti kirjoitettuna, välillä useemmin, välillä vähän harvemmin, oman fiiliksen mukaan :)

  Ja haluan ehdottomasti mainostaa Tanjan ihanaa http://maailmanauraamukana.blogspot.fi -blogia, ihan oikein hyvänmielenblogi! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea blogille! :)

  http://jennislullaby.blogspot.fi/

  24-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogissani on postauksia laidasta laitaan esimerkiksi sisustusta, asuja, reseptejä, kirpputorilöytöjä ja myös sitä ihan tavallista arkea. Matkassa mukana myös aviomies ja reilun vuoden ikäinen taapero. :)

  VastaaPoista
 5. http://dreamerachiever.com

  Matkailua, terveellistä elämää, lifestyleä ja tyylijuttuja englanniksi kirjoitettuna. :)

  Onnea blogille! :)

  VastaaPoista
 6. ELSANNELI

  Positiivista mieltä. Syviä mietteitä. Pilkettä silmäkulmassa. Kauniita hetkiä. Olemassaoloa. Yhden ihmisen elämää, vaatteita ja valokuvausta.

  VastaaPoista
 7. Onnea 1-vuotiaall! Juuri vasta löysin blogiisi ja jäin seuraamaan :) Oma blogini on metsäkukkia
  Havaintoja elämästä ja maailmasta. Pienistä ja suurista hetkistä, luonnosta, kodista, hyvinvoinnista ja puutarhasta. Ja uuden kodin myötä pian varmasti myös sisustamisesta.

  VastaaPoista
 8. Minäkin vasta päädyin blogiisi, yritän mettästää kiinnostavia blogeja. Rehellisesti sanottuna niitä on tosi vaikea löytää enää, mutta sun blogi päätyi jo bloglovin-listalle :)

  Itsellä pääpaino bloggaamisessa tällä hetkellä matkablogissa, jota pidetään puolison kanssa Australiasta. Ja varmaan jatketaan sitä myöhemmin jostakin muualta. En tiedä onko matkablogi kaikista kuvaavin termi, koska kirjotellaan ihan arjesta. Arki se on arkea on sijaintina sitten mikä vaan. http://sites.flockler.com/suuri-seikkailu

  VastaaPoista
 9. Onnea 1-vuotiaalle! :) Blogini https://elamaapyoratuolistakasin.wordpress.com/

  22-vuotiaan nuoren naisen lifestyle painoitteinen blogi, jossa on kosmetiikkajuttuja, avustajakoirastani Jitran kuulumisia silloin tällöin. Laidasta laitaan oikeastaan ihan kaiken näköistä :) Nyt itse pitänyt blogia 1v 4kk.

  VastaaPoista
 10. Onnea blogille! Täällä kirjoittelee porilainen abi, jonka postauksissa pohditaan asioita laidasta laitaan, innostutaan uudesta ja fiilistellään hyviä hetkiä, unohtamatta sitä että aina kaikki ei menekään putkeen.

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Kirjavinkkailua.. http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/

  Jos puserran jostakin ylimääräistä aikaa, niin uudistan ja sisustan blogini uuteen muottiin. Sitten joskus.

  VastaaPoista
 12. http://noraauroraa.blogspot.fi/

  Lähes täysi-ikäisen savolaisnuoren kirjoittelua omasta elämästä, hevoskoulusta ja kauneudesta sekä terveydestä. Kyseessä siis todella monipuolinen lifestyle blogi! Mukana myös paljon videoita.

  VastaaPoista
 13. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  18-vuotiaan oululaisen valokuvaus-blogi. Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvaus-kurssi Kuusamossa ja tällä hetkellä suoritan kuvallisen ilmaisun tutkintoa Torniossa. :-)

  VastaaPoista
 14. Heijastimien tanssia suojateiden yllä, nuoren aikuisen naisen ajatuksia tästä hetkestä ja menneisyydestä, elinympäristöstään ja niin hyvistä kuin ikävistäkin asioista ja sattumuksista.

  henriikka × 30 × joensuu × päiväkirja × ajatukset

  the reflectors dance above the crosswalk

  VastaaPoista
 15. http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

  Kirjallisuutta, kasvisruokakokeiluja, vauvatuoksua, lastenvaatteita, kurahousupäiviä lähipuistossa, matkustelua, keskeneräisiä sisustusprojekteja sekä yleistä pohdintaa kahden pojan äitinä, yläkoulun maikkana sekä humanistimiehen vaimona.

  VastaaPoista
 16. Onnea blogille. Ja kun olen myöhässä niin en linkkaa blogiani mutta toki saa käydä kurkkaamassa kierrätyspainotteisen perheen elämään :)

  VastaaPoista
 17. Onnea vuoden johdosta! :-) Kirjoitan kosmetiikkapainotteista blogia osoitteessa http://www.lily.fi/blogit/domino-effect . Sulla on ainakin joskus ollut kosmetiikkapostauksia, joten saattaa kiinnostaakin!

  VastaaPoista
 18. Paljon onnea vuodesta :)!

  http://saijis.indiedays.com

  Positiivisuutta muihin tartuttava 22-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia ja ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista
 19. Hieman myöhäiset onnittelut! :) Kirjoittelen lifestyle blogia, jossa pyritään tekemään ekologisia tekoja, testaillaan luonnonkosmetiikkaa, eletään terveellisesti syöden ja liikkuen ja saavutetaan unelmia. Tervetuloa vierailulle! :) http://turkooseja.blogspot.fi/

  ps. vielä viikon loppuun asti blogissani on ekologisista pesuaineista arvonta!

  VastaaPoista