3.4.2016

Viime aikojen kuulumisia

On jotenkin aivan käsittämätöntä, että on jo huhtikuu! Tuntuu kuin olisin kulkenut koko maaliskuun jonkinlaisessa sumussa, ja aivoni elävätkin vissiin yhä edelleen helmikuuta. Iso tekijä tähän ovat tietysti olleet erilaiset terveysongelmani, jotka tosin ovat viime aikoina kääntyneet jo parempaan päin. Olen uskaltautunut lenkille ja jumppaan monta kertaa, ja vaikka edelleen nukun huonosti ja olen päivisin todella väsynyt, tunnen silti olevani paljon energisempi kuin vielä pari viikkoa sitten. :)
Mua harmittaa miten tää blogi on jäänyt päivittämättä, mutta olen lähinnä keskittynyt omaan jaksamiseeni enkä ole ottanut asiasta paineita. Pääsiäispyhät vietimme Savossa perheeni luona, ja otimme käytännössä koko tuon ajan puhtaasti lomailun kannalta. Kävimme ulkona syömässä, pari kertaa salilla, näin ystäviä, katselimme elokuvia sekä tietenkin herkuttelimme pääsiäisen kunniaksi. Myös Matkuksessa tuli pyörähdettyä, eikä sieltä tietenkään tarvinnut poistua tyhjin käsin. :D

Postauksen kuvituksena muuten äitini kissat, ihanat lötköpörröt Piksu ja Nestori.
Pääsiäisen molemmin puolin pääsin myös viettämään ei vain yksiä, vaan kaksia baby showereita!  Pian on siis ystäväpiirissäni muutamat sormet ja varpaat enemmän! Perinteiseen tapaan molemmat odottavat äidit saivat vaippakakun, kukin vieraista jätti omat terveisensä vauvalle eikä herkuistakaan ollut puutetta!Molemmat baby showerit olivat aivan ihania, ja äidit olivat positiivisesti yllättyneitä sekä tietenkin todella mielissään yllätysjuhlista. Kenenköhän vauvakutsuja mahdetaankaan juhlia seuraavaksi? :)
Onneksi viime viikko oli pehmeä lasku arkeen, kun työviikko oli yhden päivän lyhyempi, ja omalla kohdallani huomaan myös kesäajan piristäneen kummasti, kun iltaisin on pitkään valoisaa. Kuluneen viikonlopun olen ottanut ihan vain rennosti, meikittä ja puoliksi pyjamassa. Tänään olen innosta puhkuen siivoillut ja järjestellyt kämppää, ja ai että puhtaassa kodissa on ihana olla! Huomaan, kuinka ajatuksetkin selkenevät, kun koti on järjestyksessä. Näillä voimin kohti uutta alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Harmi kun aikoinaan ei ollut noita baby showereita! Toisaalta kun en siihen aikaan ollut työelämässä ja asuttiin ns. vieraalla paikkakunnalla, ei olisi ollut ketään kutsua! Mä haluaisin sellaisen pikakelausnapin ja sillä päiviä eteenpäin 2-3 vkoa! Nuo takatalvet ottaa niin päähän kun aamulla onkin lunta taas maassa. Nyt näyttää sää tosin hyvältä! :) Mukavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo baby showerit tuntuu tosiaan rantautuneen Suomeen ihan vasta muutamien viime vuosien aikana, mikä on tietysti ihanaa, sillä kyllähän odottava äiti on pienen hemmottelun ansainnut! :)

   Mua puolestaan hieman hirvittää, miten äkkiä tää aika menee! Mut kevät on kyllä todellakin tervetullut! :)

   Poista