12.5.2016

Euroviisut: 2. semifinaali

Viisukuume sen kun nousee, sillä tänään jännitetään, ketkä toiset 10 maata pääsevät finaaliin! Mukana on taas monia omia suosikkejani, mm. Belgia, Ukraina ja Australia.Tänään viisut starttaa Latvia, jonka en kyllä usko menevän finaaliin asti, sorry vaan. Puolan laulaja on symppis kiharatukkahevari, joka kuitenki laulaa poppia. Eiköhän tällä popballadilla jatkoon päästä! Seuraavat Sveitsi, Israel, Valko-Venäjä ja Serbia ovat kaikki vähän siinä rajamailla, että riittävätkö biisit jatkoon asti, joten kaikki riippuu illan esityksistä!

Irlanti on aika varmaa finaalikamaa, ihana poppibiisi ja söpö poika! Samoin jatkoon menee varmasti myöskin Australia, joka on edelleen eksoottinen lisä kisoihin. Uskon Norjan ja Tanskankin pääsevän jatkoon.

Makedonia ja Slovenia eivät kyllä ole kovin mieleenpainuvia, joten en veikkaisi heidän puolestaan. Vähän sama meinaa käydä LiettuallekinBulgaria sen sijaan on yksi ennakkosuosikeista, joten varmaa finaalikamaa. Ukrainan biisi on niin erikoinen ja ei-ukrainalainen, että tämä sijoittuu varmasti finaalissakin kärkikymppiin.

Georgia ja Albania, ööh... Illan päättää ihanan pirtsakka Belgia, joka on varmasti finaalikamaa! Toivottavasti esityskin on yhtä groovi, kuin biisi. :)
Onpahan muuten melkoinen hulinaviikko, kun joka toinen päivä on viisuja ja joka toinen päivä Suomen peli. :D Kuinka moni muu aikoo tänään katsoa 2. semifinaalin?


Ps. Synttäriviikon teemapostauksien perään on jo kyselty parikin kertaa, julkaisen ne heti tämän viisuteemaviikon jälkeen! :) Kiitos, kun olette malttaneet odotella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti