26.5.2016

Kaneli tuli taloon! ♥

Tässä on meidän uusi perheenjäsenemme, pieni pallero, joka sai nimekseen Kaneli turkkinsa värityksen inspiroimana. Hänellä kun on oranssia siellä täällä, ikään kuin päälle olisi ripoteltu tuota jouluista maustetta. :)


Kaneli tuli siis eilen iltapäivällä, ja aluksi hän tosiaan on meidän makuuhuoneessamme, jotta Iineksen oma reviiri ei muutu liikaa. Emme vielä ole antaneet kissojen tehdä tuttavuutta, vaan annetaan Kanelin totuttautua ihan omassa tahdissa uuteen kotiin. Tosin Iines kyllä aavisti jo eilen heti, että nyt on jotain tekeillä, ja hän on koko ajan todella epäluuloisen oloinen. :DKanelin lempipaikka on tuo kiipeilytelineen koppi, josta hän tarkkailee meidän touhujamme, ja välillä tulee leikkimään. Kaneli on leikkisä ja utelias, mutta myös tykkää olla välillä itsekseen ja vain tarkkailla. Hän on myös erittäin lemmenkipeä, ja jäädessään yksin huoneeseen alkaa oven takaa kuulua pieni itku. Pienet tassut ovat niin vikkelät, etten ole vielä onnistunut saamaan Kanelista terävää kuvaa muualla, kuin tuolla kopperossa. :D
Oih, Kaneli on kyllä kertaheitolla sulattanut meidän molempien sydämet! ♥ Saas nähdä, kuinka Iineksen kohdalla käy... :D

11 kommenttia:

 1. Apuva miten suloinen! <3 Mä oon niin kissaihminen, että kissa ku kissa sulattaa mun sydämen heti! Toivon, että kisut tulee keskenäänkin hyvin toimeen ja että saavat toisistaan parhaat (jekku)kaverukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin aivan ihana pieni kaveri! ♥ Olen itsekin kyllä henkeen ja vereen kissaihminen, ja kissa kuin kissa saa mut heti lässyttämään. :D Toivotaan, että näistä saadaan vielä ihanat kissakaverit! :)

   Poista
 2. Todella kaunis kissa! Toivottavasti Iineksellä ja Kanelilla synkkaa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hän on kyllä niin kaunis! ♥ Toivotaan parasta, ja aloitetaan tutustuminen hissukseen. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pienokainen on kyllä hurmannut meidät täysin! ♥

   Poista
 4. En kestä!! Onpa upea väritys pienellä söpöläisellä. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä:) Jäänkin innolla seurailemaan Kanelin kuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hän on kyllä erittäin kaunis ja hurmaava yksilö! ♥ Kuulumisia varmasti tulee tänne blogin puolelle, varsinkin kun tässä seurataan kissojen tutustumista. :)

   Poista