7.5.2016

Kesä! ♥

Joko sen uskaltaa sanoa ääneen: kesä on täällä!

Varmasti lähestulkoon jokainen suomalainen on koko viikon ihastellut ensimmäisiä kesäpäiviä. Ainakin Jyväskylässä mittari meni jo alkuviikosta yli 20 asteen, eli eikös se ole nyt virallisesti kesä? :)


Tosin en usko, että koko toukokuu on aivan näin lämmintä, ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, taitaa kesäkuussa sataa enemmän kuin paistaa aurinko, mutta sitä suuremmalla syyllä näistä muutamista (melkein) hellepäivistä tulee nyt ottaa kaikki irti!

Tällä hetkellä olen Savossa äitini luona, sillä tänään oli äidin syntymäpäivä, ja huomenna juhlitaan sitten kaikkien muidenkin äitejä! Niinpä tänään pesimme ikkunat, grillailimme, otimme valokuvia sekä nautimme kauniista kesäpäivästä. Niin, ja tekihän äiti myös tämän ihanan kukkaseppeleen!Mekko on alennuslöytö Jyväskylän uudelta H&M:ltä, kengät puolestaan löytyivät parilla eurolla Facebook-kirppikseltä. :) Ja korvikset löytyivät itse asiassa Halpa-hallista edellisellä Matkus-reissulla!Itsehän en osaa tehdä kukkaseppelettä, mutta ehkäpä näillä äidin opeilla osaan ensi kerralla sellaisen tehdä itsekin! Joten voikukkia ja päivänkakkaroita odotellessa! :)
Ihanaa viikonloppua ja huomista äitienpäivää kaikille äideille! 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava mekko ja vielä kauniimpi seppele! :) Tääläkin ollaan nautittu helteistä täysin rinnoin, vielä kun voi! Muttamutta, koputetaan puuta ja toivotaan, että kesäkuusta eteenpäin jatketaan samoilla säillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo seppele oli kyllä niin ihana! Pitää itsekin kyllä piakkoin yrittää tehdä! Toivotaan että nämä säät jatkuvat, vaikka harmiksi olenkin töissä melkein koko kesän. Onneksi illat ovat pitkät. :)

   Poista
 2. Mekko sopii sinulle hyvin, Ave :)
  Kiitos, täällä odotetaan kovasti aamua, kun kaksi pientä söpöstelijää tulee herättämään minut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meilläkin äiti melkein malttoi odottaa sängyssä aamupalaa. :D

   Poista