24.5.2016

Meillä odotetaan! ♥

...ja ennen kuin kukaan tukehtuu kahviinsa, niin tarkennan, että meillä siis odotetaan kissavauvaa! Pahoitteluni kenties hivenen harhaanjohtavasta otsikoinnista. ;)

Tosiaan, ihana pieni tulokas saapuu meille huomenna! Olemme jo pitkään puhuneet toisesta kissasta, ja Tommi on useasti ilmaissut halunsa nimenomaan pennulle, josta tulee sitten hänen kissansa (näin sitä on käännytetty ainakin yksi alkujaan koiraihminen! :D). Pitkän harkinnan jälkeen tulimme yhteisymmärrykseen, että nyt on juuri oikea aika perheenlisäykselle, joten laittelin kyselyä useammallekin taholle mahdollisista pentueista, kunnes lopulta kohdallemme valikoitui meille sopiva kissapentue täältä Jyväskylästä!Tiedän ettei se ole tietenkään sama asia, mutta meistä tuntuu aivan kuin odottaisimme oikeaa lasta! :) Jännitystä, odottelua, pelkäämistä, kalenteriin tuijottelua sekä päivien laskemista. Sekä loputonta sähköpostin tarkistamista. Ehkä tältä adoptiovanhemmista tuntuu, ennen kuin virallinen päätös on tullut?

Meilläkin oli aluksi epävarmat ja jännittyneet ajat, sillä yksi pentu toisesta paikasta meille alustavasti jo luvattiin, mutta sitten ilmenikin pari kotia, johon hän pääsisi yhdessä kissasiskonsa kanssa, joten jäimme pariksi viikoksi odottelemaan kissalan päätöstä. Saimme kuitenkin ystäväni Kirsin (kiitos! ) kautta tietää hänen ystävänsä pentueesta, joiden poikaset olivat jo luovutusikäisiä, joten kävimme saman tien tutustumassa!

Ja niinhän siinä kävi, että ihanat pienet karvapallerot sulattivat sydämemme, ja varsinkin tämän meidän uuden tulokkaan kohdalla oli ainakin itselläni selvä yhteys. :) Pentu tosin ei enää ole niin pieni pallero kuin voisi luulla, sillä se on jo 5 kuukauden ikäinen, mutta ihana se on silti! ♥


Nyt sitten täällä valmistaudutaan parhaillaan uuteen tulokkaaseen! On kissanpenturuoat, oma hiekkalaatikko, leluja sekä pennulle ihan oma huone, joten pidetään kissat ensin erillään ja annetaan pienen totutella uuteen ympäristöön. Vasta sitten alkaa varsinainen tutustumisprosessi.

Tosiaan, meillähän oli alkuvuodesta kolmisen kuukautta hoidossa Sasu-kissa, jonka kanssa Iines ei sitten lopulta tullut toimeen, vaan dominoiva Sasu-kolli oli hieman liian innokas, joten Iines lopulta pelkäsi Sasua liikaa, eikä tappeluilta säästytty. Sasu lähti lopulta seikkailuun Itävaltaan, jonne hänen omistajansa päättivätkin jäädä pidemmäksi aikaa. :)

Tällä viikolla muuten tapahtuu muutakin jännää, mutta kerron siitä sitten myöhemmin! ;)

Iik, olisipa jo huominen!

4 kommenttia: