19.5.2016

Täyden kympin kirppislöytö!

Rakastan kirppareita, se ei liene kenellekään uusi tieto. :D Ja vielä enemmän rakastan sitä hetkeä, kun sieltä tekee jonkun aivan uskomattoman löydön! Vaikka minulla on ihania kirppislöytöjä koti ja vaatekaappi täynnä, näitä varsinaisia superlöytöjä tulee harvoin vastaan ja niitä onkin vain kourallinen. Tämä on yksi niistä.Olen jo pitkään halunnut itselleni värikästä Moomin by Ivana Helsinki -laukkua, ja olenkin sellaista kyttäillyt tasaisin väliajoin Huuto.netistä ja Tori.fi:stä. Hinnat ovat liikkuneet 15-35 € tienoilla, plus toimituskulut (sekä mahdolliset huutokorotukset). Laukun ovh:han on 59 €, eikä laukkua ole enää hetkeen ollut Ivana Helsingin valikoimissa.
Voitte siis kuvitella epäuskoisen ilmeeni, kun Facebook-kirppiksellä tämä oli myynnissä kympillä! Siis kympillä!!! Mikä täydellinen löytö! Totta kai laitoin saman tien myyjälle viestiä, ja jo seuraavana päivänä laukku oli omissa kätösissäni. Mitäs tykkäätte uudesta ihanasta muumilaukustani? :)

Tuo taustan muumitarjotin on muuten myöskin peräisin kirpparilta, ja tämä Paola Suhosen suunnittelema Indian Summer-laukku on niin ikään löytö samaiselta Facebook-kirppikseltä, hintaan 8 € (ovh 59 €)!


Tarinan opetus: kirpparit on ihan parhaita!

9 kommenttia:

 1. On kyllä täydellinen, tulispa mullekin tuollainen vastaan 😍

  Haluan haastaa sinuthttp://kissapedonviikset.blogspot.fi/2016/05/haastan.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun jaksaa olla kärsivällinen, niin voi vaikka tullakin! :)

   Oi pitääpäs käydä heti kurkkaamassa, millaisesta haasteesta on kyse!

   Poista
 2. En oo ikinä ollut muumien ystävä, mutta tuo laukku on kyllä aika ihana, kivan pirteä ja jotenkin pikkuvanha... olematta lapsellinen siis :) Mutta mä ottaisin mielelläni seuraavalle raflakäynnille ton Indian summerin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tuota muumilaukkua voikaan ihan joka asuun yhdistää, mutta simppelin mekon kaverina se on ihana yksityiskohta ja väripilkku, eikä muita asusteita sitten tarvitsekaan! :) Tykkään muutenkin todella värikkäästä pukeutumisesta. Indian summer onkin jo ollut ahkerasti käytössä, tuo kuosi kun on niin monikäyttöinen! :)

   Poista
 3. Tuo muumilaukku on aivan täydellinen, vitsi nyt rupes itseänikin himottamaan sen ostaminen :) Ja mikä tuuri sinulla on ollut ja tuohon hintaan, wau! Myös tuo Indian Summer laukku on todella nätti. Ehkä pitäisi pitää silmät kunnolla auki jos kirppiksillä tulisi tuollaisia kaunokaisia vastaan kirppishinnoin :)

  VastaaPoista
 4. Nyt en kyllä kestä! Näin tuon Indian Summer aiemmin myynnissä Facen kirppariryhmissä ja niiiiin harmitti, kun en sitä ehtinyt ostamaan! :D Muumilaukkukin on aika täydellinen! Kyllä kirpparit on parhaita. <3

  VastaaPoista
 5. Oon sun kanssas niin samaa mieltä tosta että kirpparit on parhaita :D! Tosi hyvän löydön teit ♥!

  VastaaPoista