3.6.2016

Hullun kissanaisen OOTD

Hei vain. Olen Ave, ja rakastan kissoja yli kaiken. Olen niin sanotusti hullu kissanainen. Välillä tämä ulottuu jopa pukeutumiseeni asti, kuten viime kesän kissakahvilavierailuilla Tampereella ja Helsingissä. Valitettavan harvoin vaateketjuilla on kuitenkaan valikoimissaan mitään kissakuosillista (ellei H&M:n viime joulun överiupeaa joulupaitaa lasketa). Niinpä voitte kuvitella ilmeeni, kun bongasin Facebookin kirppisryhmästä tämän hameihanuuden!Viime päivinä säät ovat taas hellineet meitä suomalaisia, joten tietenkin raahasin Tommin Lutakon rantaan napsimaan muutamat asukuvat. Näitä tulikin aika paljon, joten päätin sitten lisätä monenlaisia kuvia bloginkin puolelle. :)

Ja hei, mitäpä olisi hullun kissanaisen asu ilman asianmukaisia asusteita! Vai mitäs olette mieltä laukustani tai korviksistani? ;)

Vaatekaapissani taitaa muuten olla tasan kaksi mustaa paitaa, ja tuo on niistä se toinen. Pääsinpähän edes kerran käyttämään tätäkin, yleensä kun en voi sietää mustaa väriä pukeutumisessa. Hameen kanssa paita tosin on nappivalinta!
Oon hei muuten aika ylpeä, sillä osasin (vihdoin) tehdä itselleni kaksi hollantilaislettiä! Tosin sai niitä kyllä taas hetken väsäillä, ja ehkä neljänteen ja viidenteen versioon olin tyytyväinen. :D Kyllähän ne vieläkin hieman sojottavat minne sattuu, mutta tämä on kuitenkin tähän astisista tekeleistä parhain. :) Vielä kun saisi hieman rusketusta pintaan, ettei näyttäisi aivan kalkkilaivan kapteenilta...

Hassu juttu muuten, tuolla samaisessa kirppisryhmässä on ollut muitakin, jotka ovat kyselleet kissavaatteiden perään. Vaateketjut vink vink, tässä olisi oiva markkinarako! ;)

Ja jottei vallan lopu kissajutut vielä tähän, niin iloksenne voin kertoa, että Iines ja Kaneli ovat jo viettäneet kokonaisia päiviä samassa huoneessa, välillä tuijotellen toisiaan, välillä hieman sähisten, mutta kuitenkin joka päivä aina vain lähempänä toisiaan, ja aina vain vähemmällä murinalla! Tänä aamuna ne näyttivät jopa leikkivän keskenään! Molemmat ovat selkeästi todella uteliaita toisistaan, ja toisen hävitessä näköpiiristä, on lähdettävä heti perään. Jee!

Me lähdemme nyt lakittamaan erästä kaunista neitokaista! Ihanaa viikonloppua! 

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Oikea päivänpiristys tuo hameesi:)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitoksia! :) Ihanaa viikonloppua sinnekin! Toivottavasti saadaan taas auringonpaistetta!

   Poista
 2. Ai vitsi miten nätti tuo hame on! Ihana kokonaisuus muutenkin :) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukavaa loppuviikkoa sinullekin (toivottavasti myös aurinkoista)!

   Poista