21.6.2016

The Body Shopin aletärpit!

Teksti sisältää affiliate-linkkejä.

Niin pyörähti juhannusviikkokin käyntiin, uskomatonta! Onko kaikilla juhannussuunnitelmat jo selvillä, vai lyödäänkö suunnitelmat lukkoon vasta sitä mukaa, kun niitä tulee vastaan? :)

Me suuntaamme Tommin mökille Lappeenrannan kupeeseen, ja no tehdään mitä mökillä yleensäkin tehdään: rentoudutaan, nautitaan, syödään hyvin, saunotaan ja ehkä myös uidaan! Tulemme varmasti pyörähtämään myös Lappeenrannassa, pitäähän tämän vuoden hiekkaveistokset käydä tsekkaamassa!

Ihanan rento viikonloppu siis tulossa! :)


Mutta hei, oli mulla ihan oikeaakin asiaa! Nimittäin kesäalet ovat vallanneet kutakuinkin jokaisen kaupan, ja haluaisinkin vinkata The Body Shopin mahtavista alennuksista! Nämä ovat voimassa sekä liikkeissä, että verkkokaupassa, ja tässä omat löytöni:


Vitamin C syväpuhdistava geeli

Olen jo pitkään halunnut jonkun syväpuhdistavan ja kuorivan voiteen, joten tämä päätyi heti kokeiluun bongatessani sen alesta. Tätä ei löydy verkkokaupan puolelta, mutta Jyväskylän liikeessä sen hinta oli pudonnut lähes puoleen, ja hinnaksi jäi kymppi (norm. 19 €). Luulen, että tämä on poistuva tuote, joten vielä ehdit bongata sen kaupan hyllystä! Olen ehtinyt kokeilla tätä kerran, ja iho kieltämättä pehmeni kertaheitolla. Vaikka tätä voisi käyttää jopa päivittäin, ajattelin itse tyytyä kuorimaan tällä ihoni kerran tai korkeintaan kahdesti viikossa kasvonaamion ohella.


Honeymania Body Scrub

Rakastan The Body Shopin vartalonkuorintavoiteita, ne ovat olleet aivan luottotuotteitani jo melkein viisitoista vuotta! Tällä kertaa haistelukierroksen jälkeen päädyin kokeilemaan hunajaa, jota en olekaan aiemmin testaillut. Tämä ja monet muut vartalonkuorintavoiteet nyt alessa hintaan 10 € tai 13 € (norm. 18,90 €) .
Blueberry Body Butter ja Vineyard Peach Body Butter

Aivan superherrrrkullinen viime talven sesonkituote mustikka löytyy nyt alehintaan! Mikäli siis himoitsit tätä jo talvella, on nyt mainio tilaisuus vielä täydentää varastoja! Tuotesarjasta näkyi löytyvän myös suihkugeeliä ja vartalonkuorintavoidetta. Tuota Vineyard Beach -vartalovoita en muuten enää löytänyt verkkokaupasta, mutta ainakin Jyväskylän liikkeessä sitä vielä oli! Nämä ja monet muut vartalovoit nyt alehintaan 12 € (norm. 19,50 €).

Lisäksi mukaan tarttui vielä tuo superkokoinen Mango Body Butter hintaan 20 €. Eipähän lopu heti kesken! ;)


Kannattaa ihmeessä tsekata muutkin aletuotteet! Esimerkiksi normikokoiset suihkugeelit ovat vain vitosen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti